Petrică Dima

Petrică Dima

Organizaţia Municipiului Bucureşti a Partidului Socialist Român şi-a desemnat candidaţii la funcţia de Primar atât pentru Primaria Generală cât şi pentru primăriile de sector ale Municipiului Bucureşti, precum şi candidaţii la funcţia de consilieri generali şi consilieri locali de sectoare pentru alegerile din 5 iunie 2016.

Candidatul Partidului Socialist Român pentru funcţia de Primar General al capitalei a fost desemnat col. (r) Petrică Dima.

După ce și-a desfășurat întreaga viață profesională sub semnul dreptății, al profesionalismului și al apărării intereselor cetățenilor, col. (r) Petrică Dima (5o de ani) s-a remarcat în ultimii ani prin sprijinirea acelor inițiative civice având ca obiect apărarea cetățenilor în fața fărădelegilor sistemului corupt.

Petrică Dima a fost poliţist în Bucureşti, la compartimentul de Ordine Publică, până să devină membru al Partidului Socialist din România (PSR). Acum candidează la funcţia de primar general al Bucureştiului.

Spune că le-a ţinut piept infractorilor ani de zile, în teren, - „unde era infractorul, eram şi eu” – şi că a decis să intre în politică „într-un mod brutal”, scandalizat de „furtul instituţional” din ţară, şi după „ani de frământări permanente” născute din frustrarea că oamenii nu sunt protejaţi în România.

A candidat prima dată la Primăria sectorului 3, în 2008 (când a obţinut 0.26% din voturi), după ce s-a certat cu primarul în funcţie, Liviu Negoiţă. Petrică Dima a colaborat cu primarul Negoiţă pe când era şef la Poliţia Centrului Istoric, pe care susţine că a înfiinţat-o singur.

Este prim-vicepreşedintele PSR, despre care afirmă că e singurul partid socialist autentic din România.

CANDIDAŢI

x close