Antena 3 CNN Coronavirus Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”

Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”

5.000 de locuitori ai Capitalei s-au înscris pentru a fi testați pentru noul coronavirus, în programul „Testăm pentru București”, anunță Gabriela Firea.

Testare gratuită pentru COVID-19 în Capitală. Gabriela Firea: „5.000 de bucureșteni s-au înscris”
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    23 Mai 2020   •   10:48

„5 000 de bucuresteni s-au inscris pentru a se testa gratuit, sa afle daca sunt contaminati cu noul coronavirus. NU folositi adrese de mail yahoo, daca vreti sa aplicati pentru acest proiect. Orice alta adresa electronica poate fi scrisa in formular.

Dupa inscriere, veti fi contactati si programati pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare ale clinicilor de stat si private partenere ale programului “Testam pentru Bucuresti”.

Testele sunt PCR - cele mai performante la nivel mondial. Constau in analizarea unei probe din exudatul nazal si faringian.

Mai jos, platforma unde va puteti inscrie in continuare. Mai sunt 6 000 de locuri. http://testampentrubucuresti.assmb.ro/”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea coronavirus
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close