Antena 3 CNN Români care dezvoltă România Români care dezvoltă România. Hipodromul din Ploiești, mândria orașului și a României

Români care dezvoltă România. Hipodromul din Ploiești, mândria orașului și a României

Români care dezvoltă România. Hipodromul din Ploiești, mândria orașului și a României
19 Mai 2016   •   18:46

Hipodromul din Ploiești. Simbol al orașului și singurul hipodrom din România. Pe șantierul imens de la marginea orașului, peste 200 de oameni muncesc de zor. Au o misiune importantă: din mâinile lor va ieși un hipodrom modern, pe care se vor desfășura curse la standarde internaționale.

În urmă cu mai puțin de doi ani, locul era aproape distrus.

”Arăta ca un lagăr, cu un amplasament abandonat, țineau concursurile pe o pseudopistă, grajdurile erau în paragină, era o ruină”, a spus Mircea Toader, coordonator proiect Construcții Erbașu S.A.

Cei care și-au luat angajamentul de a face din acest loc ceea ce a fost cândva sunt angajații unei firme românești de construcții.

Dar această lucrare nu este una obișnuită, compania apelând la consultanța unor specialiști străini din țări cu tradiție în curse de cai.

Provocări pentru un astfel de proiect au existat încă de la început. Nu a fost ușor pentru o firmă românească să obțină contractul, într-o țară care nu sprijină capitalul autohton.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close