Antena 3 CNN Economic BLACK FRIDAY 2015. Marea păcăleală de Black Friday 2015

BLACK FRIDAY 2015. Marea păcăleală de Black Friday 2015

BLACK FRIDAY 2015. Marea păcăleală de Black Friday 2015
19 Noi 2015   •   12:08
BLACK FRIDAY 2015 Vineri este Black Friday (Vinerea neagră a preţurilor), o altă tradiţie importată din Vest, pe lângă Halloween şi Valentine’s Day. Aşa-zisa “zi internaţională a reducerilor” este sărbătorită prin “oferte de nerefuzat” şi de cei mai importanţi comercianţi din România, scrie Libertatea.

BLACK FRIDAY 2015Ca la fiecare ediție Black Friday, cu foarte multe reduceri anunțate și, implicit, cu un număr ridicat de tranzacții online, reprezentanții companiilor procesatoare de plăți online recomandă tuturor celor care achită cu cardul, inclusiv comercianților, să se asigure că procesatorii au implementat cel puțin pagina de plată securizată (SSL).

BLACK FRIDAY 2015 Evenimentul Black Friday din acest an este anunțat de către majoritatea retailerilor din mediul online și offline pentru perioada 20-22 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2015 Ar fi bine să ştii că în spatele anumitor promoţii atractive se pot camufla şi escrocherii subtile, care te pot păcăli cu false chilipiruri. În realitate, retailerii doar umflă înainte preţurile, ca să aibă ce reduce, pentru ca în final, ei să rămână cu buzunarele pline, iar tu, cu buza umflată.

Mai multe, pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close