x close

Fii alături de noi!

Apple Car: Un concept fabulos cu prima maşină inteligentă de la inventatorii iPhone-ului

de 24 Ian 2016   •   12:04
Apple Car: Un concept fabulos cu prima maşină inteligentă de la inventatorii iPhone-ului 8
Foto: GadgetReport.ro
Concernul Apple lucrează intens la dezvoltarea primului său automobil electric, Apple Car.Construit în colaborare cu Tesla Motors, modelul ar urma să ajungă pe piaţă până în 2020, într-o versiune cu pilot automat.

Conform unui articol din Wall Street Journal, Apple are deja câteva sute de angajaţi care lucrează la acest proiect, echipa urmând să ajungă la 1.000 de oameni. Nu va fi o maşină clasică, cu motor pe carburant, pentru că Apple vrea un model electric.

Co-fondatorul Apple, Steve Jobs și-a dorit toată viața sa să proiecteze o mașină obișnuită, intitulată Apple Car, iar managerii de la Apple vor să-i transforme visul în realitate.

Potrivit unor surse din piaţă, spre deosebire de Tesla, care produce maşini cu valenţe sport, Apple s-ar orienta iniţial spre construirea unui monovolum, o maşină populară, pentru toată lumea, care să se conducă singură.

Vedeţi un concept video fabulos cu masina Apple Car pe GadgetReport.ro
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Detaliul care nu se vede la TV! Cum arata de fapt dantura Andreei Esca

Andreea Esca afiseaza o tinuta impecabila de fiecare data cand apare la pupitrul stirilor. Insa ea a postat pe contul sau de socializare o imagine care i-a uimit pe fani. Se pare ca dantura vedetei nu este chiar...

02 Iul 2016  •  10:05

sati