Antena 3 CNN Economic Auto Bucureştenii îşi pot lăsa gratuit maşina la hotel pe timpul iernii

Bucureştenii îşi pot lăsa gratuit maşina la hotel pe timpul iernii

Bucureştenii îşi pot lăsa gratuit maşina la hotel pe timpul iernii
Sursa foto: Foto: info.linearretail.com
30 Ian 2012   •   21:31

Bucureştenii care nu se încumetă să şofeze pe zăpadă îşi pot caza automobilele în hotelul pentru maşini. Practic, vehiculele vor fi parcate, gratuit, în incinta unui complex de 4 stele. Proprietarii trebuie să le lase însă acolo până pe 27 martie.

Odată înscrierea terminată, maşina este dusă în parcarea păzită a unui hotel de patru stele din Bucureşti. Timp de 60 de zile, proprietarul o poate lăsa gratuit acolo.

"Este vorba despre 150 de locuri de parcare şi probabil se mai pot extinde în cazul că vor fi atât de multe solicitări," a explicat Octavian Lazăr, directorul general al hotelului.

Chiar dacă sunt gratuite, locurile de parcare nu sunt disponibile pentru toţi bucureştenii. Cristian Lemnaru, director ADP Sector 2 a declarat că cei interesaţi sunt rugaţi să vină pe strada Barbu Văcărescu, numărul 164 A, cu cartea de identitate şi talonul maşinii pentru a demostra că sunt locuitori ai sectorului 2.

Oferta e mană cerească pentru ei. Mai ales iarna, când locurile de parcare sunt aproape imposibil de găsit.

Mulţi dintre şoferi au găsit altă soluţie pentru a scăpa de grija locului de parcare: au lăsat maşina acolo unde a fost înzăpezită. Aşteaptă vremea caldă ca să poată să se urce, fără bătăi de cap, din nou la volan.

 


×
Subiecte în articol: zapada parcare
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close