x close

Fii alături de noi!

De ce unii şoferi au numerele de înmatriculare cu distanţă mare între litere

de 17 Feb 2016   •   17:45
De ce unii şoferi au numerele de înmatriculare cu distanţă mare între litere 8
Foto: numerepersonalizate.ro
Plăcuțele de înmatriculare personalizate folosite de șoferi la mașini, atât cele scrise cu litere distanțate, cât și cele scrise cu alte fonturi decât cele standard, sunt ilegale, iar Poliția poate reține certificatul și plăcutele de înmatriculare, scrie servicii-inmatriculare.ro.
 
”În primul rând trebuie făcută distincția între numerele de înmatriculare personalizate și cele preferențiale, acestea din urmă referindu-se strict la alegerea numerelor și literelor ce compun numărul de înmatriculare, ele putând fi obtțnute de la Direcția de Înmatriculări contra unei taxe suplimentare, în cadrul procedurii standard de înmatriculare auto”, mai arată sursa citată.
 
 
poza

Actualitate

Bugetarii de lux ai ţării au salarii exorbitante. Cine sunt norocoşii

Lunar, bugetarii de lux ai ţării ajung să încaseze aproape 150.000 de lei. Au venituri care depăşesc cu mult salariul preşedintelui şi al premierului. Un post în consiliile de administraţie ale...

30 Iun 2016  •  09:27

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati