x close

Fii alături de noi!

O fetiţă de patru ani testează cele mai noi camioane din lume cu o telecomandă

de 17 Ian 2016   •   22:00
O fetiţă de patru ani testează cele mai noi camioane din lume cu o telecomandă 8
Un vehicul nu trebuie lasat niciodată pe mâna copiilor. De fapt, să laşi un copil singur în maşină este o greseala suficient de mare. Este nesabuita si iresponsabila, si ii pune pe alti participanti la trafic in pericol. Insa in cazul de fata pus in regie de Volvo se pare ca poate fi facuta o exceptie.

Volvo Trucks a dus jucariile cu telecomanda la un alt nivel cu ultimul lor clip video lansat in scop de marketing. Denumit „Uite cine conduce”, clipul video, care a devenit rapid si viral, prezinta o fetita de patru ani pe numele ei Sophie, care manevreaza un camion in marime naturala pe un circuit cu obstacole construit special. Pentru asta, Sophie primeste o telecomanda, iar ce urmeaza este o prezentare epica a distrugerii absolute.


Pentru Volvo aceasta este a doua reclama virala din ultimii ani, după cea cu Jean-Claude Van Damme în care era scoasă în evidenţă stabilitatea pe sosea a acestor vehicule.

poza

Actualitate

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pândește PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pândeşte Partidul Social Democrat și anume guvernarea de mâna a doua, în cadrul unui interviu la o televiziune de știri.

29 Iul 2016  •  08:41

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Vestea uriașă primită de Delia, în culisele X Factor! Artista e în al 9-lea cer!

Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Rihanna îl va susţine în Bucureşti, pe 14 august. În clipa în care a auzit că ea este aleasa, Delia s-a simţit în al 9-lea...

29 Iul 2016  •  08:47

sati