x close

Fii alături de noi!

O fetiţă de patru ani testează cele mai noi camioane din lume cu o telecomandă

de 17 Ian 2016   •   22:00
O fetiţă de patru ani testează cele mai noi camioane din lume cu o telecomandă 8
Un vehicul nu trebuie lasat niciodată pe mâna copiilor. De fapt, să laşi un copil singur în maşină este o greseala suficient de mare. Este nesabuita si iresponsabila, si ii pune pe alti participanti la trafic in pericol. Insa in cazul de fata pus in regie de Volvo se pare ca poate fi facuta o exceptie.

Volvo Trucks a dus jucariile cu telecomanda la un alt nivel cu ultimul lor clip video lansat in scop de marketing. Denumit „Uite cine conduce”, clipul video, care a devenit rapid si viral, prezinta o fetita de patru ani pe numele ei Sophie, care manevreaza un camion in marime naturala pe un circuit cu obstacole construit special. Pentru asta, Sophie primeste o telecomanda, iar ce urmeaza este o prezentare epica a distrugerii absolute.


Pentru Volvo aceasta este a doua reclama virala din ultimii ani, după cea cu Jean-Claude Van Damme în care era scoasă în evidenţă stabilitatea pe sosea a acestor vehicule.

poza

Actualitate

Motivul pentru care cutremurul din Italia a fost atât de devastator

Combinaţia dintre mişcarea plăcilor tectonice şi clădirile vechi nereabilitate au condus către dezastrul provocat de cutremurul care a lovit centrul Italiei, miercuri dimineaţa, scrie Descopera.ro. Cu o...

26 Aug 2016  •  09:19

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati