Antena 3 CNN Economic Auto (P) Rovinietele online ușurează viața șoferilor români

(P) Rovinietele online ușurează viața șoferilor români

(P) Rovinietele online ușurează viața șoferilor români
02 Feb 2017   •   12:05

Pentru a putea circula legal pe drumurile nationale, toti utilizatorii de autovehicule au datoria sa achite o taxa de drum - asa numita rovinieta. Pretul acesteia variaza in functie de tipul autovehiculului (categoriile A, B, C, D, E sau F) si de perioada de valabilitate (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni).

Incepand cu anul 2007 viata soferilor romani a devenit mai usoara odata cu lansarea site-ului Roviniete.ro, de unde pot achizitiona roviniete online in numai cateva minute, de pe orice tip de dispozitiv - PC, laptop, tableta, telefon mobil, economisind astfel timp. Pe langa serviciul principal de achizitionare a rovinietelor, utilizatorii de autovehicule pot gasi pe site-ul Roviniete.ro si servicii de verificare a valabilitatii rovinietei si un sistem de alerte personalizate pe e-mail in legatura cu data de expirare a taxelor de drum. Site-ul este autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere), prin contractul nr. 93/17339/27.08.2007 (actualizat), sa comercializeze roviniete online pentru ca toti utilizatorii romani de autovehicule sa poata circula legal pe drumurile nationale si autostrazile din Romania. Foarte important de stiut este faptul ca nu exista costuri ascunse - pretul rovinietelor fiind cel stabilit de stat.

SCALA ASSISTANCE, compania care a introdus conceptul de roviniete online si care detine site-ul Roviniete.ro, a ajuns la afaceri de 41 milioane de euro. In prezent, aceasta este singura companie din Romania care are ca obiect principal de activitate comercializarea rovinietelor online, peste 100.000 de utilizatori unici accesand site-ul lunar, acesta fiind considerat cea mai importanta platforma de profil din tara.

“Ne bucurăm că putem oferi clienților, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-și plăti securizat rovinieta in mediul online. Continuăm, în acest fel, să oferim permanent servicii utile, necesare și de calitate clienților nostri” declară Dan Ciceu, unul din antreprenorii care, impreuna cu Dan Alexandru Cobeanu, detin compania SCALA ASSISTANCE.

Cum poti plati roviniete online?

Pentru a intra in posesia unei roviniete online, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

1. Acceseaza website-ul www.roviniete.ro, alege tipul masinii, data de la care vrei sa intre in vigoare rovinieta, apoi avanseaza la urmatoarea sectiune prin apasarea butonului “Continua”.

2. Alege perioada de valabilitate dorita: 7, 30, 90 de zile sau 12 luni. Apoi, opteaza pentru una din modalitatile de plata puse la dispozitie: card bancar, ordin de plata bancar sau internet banking via BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR.

3. Completeaza formularul online cu datele tale personale (numele si prenumele posesorului auto, numarul de telefon, adresa de e-mail si adresa de livrare), precum si datele autovehiculului pentru care doresti sa cumperi rovinieta online (numarul de inmatriculare si insemnul de stat)

  1. Ultimul pas de urmat pentru a finaliza procesul de achizitionare a rovinietei este bifarea casutei “Accept termenii si conditiile”, urmand ca rovinieta sa fie livrata pe adresa de e-mail specificata (daca a fost achitata prin card bancar) sau la adresa de livrare (daca a fost platita prin ordin de plata).

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close