Antena 3 CNN Economic Auto Mișcarea genială făcută de Dacia. Americanii sunt uimiți

Mișcarea genială făcută de Dacia. Americanii sunt uimiți

Mișcarea genială făcută de Dacia. Americanii sunt uimiți
Sursa foto: foto: pixabay.com
05 Feb 2016   •   23:32

Dacia a reusit sa atraga atentia cu noul sau Manual alternativ de bord, care este mai putin conventional.

Astfel, presa din Statele Unite noteaza ca "o companie auto de care n-ati auzit niciodata reinventeaza o carte pe care n-ati citit-o niciodata".

Producatorul auto Dacia, care nu are afaceri in Statele Unite, a reimaginat manualul proprietarului cu ajutorul unui grup de artisti care au recreat cartea mai degraba tehnica si au transformat-o intr-o opera de arta, proza si poezie, scrie Business Insider, citat de Ziare.com.

Da, poezie, despre subiecte precum folosirea centurii de siguranta si schimbarea cauciucurilor. Ilustratiile sunt de asemenea foarte interesante, intr-un fel avangardist est-european, este comentariul sursei citate.

"Dacia este sponsorul traditional al Gaudeamus, cel mai mare targ de carte din Romania. Pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a parteneriatului, Dacia si Publicis au lansat un volum de colaborare - o viziune noua a manualului proprietarului, care abordeaza diferite genuri, de la SF la romantism, fiecare poveste fiind ilustrata corespunzator - Manualul alternativ al proprietarului", a transmis un purtator de cuvant.


sursa: Dacia Group

Datorita muncii a mai mult de 30 de scriitori si graficieni, reprezentantii Dacia spera ca manualul sa fie acum deschis nu doar in cazuri de urgenta, mai comenteaza Business Insider.

"Acest schelet de caine este aici pentru a va spune despre siguranta soferului. Pentru ca... Romania", este un alt comentariu al sursei citate, despre o ilustratie din manual.

×
Subiecte în articol: Dacia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close