Antena 3 CNN Economic Auto Shelby GT350 poate fi adus și în Europa. Cât costă noul muscle-car Ford Mustang

Shelby GT350 poate fi adus și în Europa. Cât costă noul muscle-car Ford Mustang

Shelby GT350 poate fi adus și în Europa. Cât costă noul muscle-car Ford Mustang
24 Feb 2016   •   11:41

Chiar daca modelele celei de-a sasea generatii a Ford Mustang au ajuns in cele din urma si in Europa, se pare ca producatorul american nu are de gand sa exporte si variantele premium Shelby GT350 si GT350R. Asadar, entuziastii care isi doresc un asemenea muscle-car in garajul lor se vad nevoiti sa il importe de peste Ocean, informează Cars.ro.

Mustang Shelby GT350 a avut debutul oficial in 2014, atunci cand a reusit sa atraga privirile pasionatilor auto veniti din toate colturile lumii la Salonul Auto de la Los Angeles. Muscle-car-ul american vine echipat cu o unitate de motorizare V8 cu un volum de 5.2 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 526 de cai putere si un cuplu maxim de 540 Nm. Aceasta este insotita de o cutie manuala cu sase rapoarte si de un diferential Torsen cu alunecare limitata, menit sa imbunatateasca tractiunea in viraje.

Cu asemenea dotari tehnice, este normal ca performantele reusite de noul Shelby G350 sa fie pe masura. Astfel, viteza maxima la care poate ajunge modelul american este de aproximativ 290 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata doar in 4.3 secunde.

Daca in Statele Unite un Shelby GT350 poate fi cumparat pentru aproape 45.000 de euro, europenii vor fi pusi in situatia de a plati 82.900 de euro pentru un exemplar similar, anunță cars.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close