Antena 3 CNN Economic Auto "Top Gear", noi schimbări privind prezentatorii

"Top Gear", noi schimbări privind prezentatorii

"Top Gear", noi schimbări privind prezentatorii
11 Feb 2016   •   13:31

Versiunea relansată a "Top Gear", care va debuta în luna mai, va avea şase prezentatori - Chris Evans, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris şi Rory Reid -, cărora li se va adăuga The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii, informează BBC.

Echipa completă de prezentatori a noului show "Top Gear" a fost anunţată, joi, de British Broadcasting Corporation (BBC).

Potrivit BBC, noua echipă a "Top Gear" va acoperi întregul spectru de sporturi cu motor.

Astfel, prezentatorului principal al emisiunii, britanicul Chris Evans, şi actorului american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul "Prietenii tăi/ Friends", li se vor alătura, la cârma "Top Gear", fostul pilot şi proprietar de echipă de Formula 1 Eddie Jordan, în prezent comentator al BBC, pilotul german Sabine Schmitz, jurnalistul specializat în sporturi auto şi vedeta YouTube Chris Harris şi vedeta de televiziune Rory Reid.

Alături de aceştia va fi şi The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii "Top Gear".


sursa: BBC.com

Pe de altă parte, Matt LeBlanc va fi primul prezentator care nu este de origine britanică din istoria de 39 de ani a celebrului show "Top Gear". Aducerea lui Matt LeBlanc în echipa de prezentatori a emisiunii "Top Gear" are scopul de a creşte interesul pentru această producţie mai ales în Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America, după cum a declarat recent theguardian.com.

Matt LeBlanc care a jucat şi în serialul BBC "Episodes", a apărut ca invitat în show-ul "Top Gear", pe vremea când acesta era prezentat de Jeremy Clarkson.

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close