Antena 3 CNN Economic Biz News Ambasadorul Franței: Avem încredere în agricultura din România

Ambasadorul Franței: Avem încredere în agricultura din România

Ambasadorul Franței: Avem încredere în agricultura din România
Sursa foto: Foto: DCNews.ro
28 Oct 2015   •   15:34

Ambasadorul Francois Saint-Paul a declarat miercuri, la deschiderea pavilionului Franței din cadrul Târgului Indagra, că are încredere în agricultura din România care are "un potențial foarte mare", în special în ceea ce privește culturile bio.

El a amintit și de problemele întâmpinate de producătorii români anul acesta. "Bineînțeles, agricultura din acest an nu va atinge vârfurile din 2013-2014, din cauza secetei din această vară. Această situație arată și nevoile de modernizare a țării, mai ales în ceea ce privește sistemele de irigații. Astfel, acest pavilion al Franței din cadrul Indagra se înscrie într-o logică de promovare a tehnologiei echipamentelor franceze în România", a adăugat diplomatul francez.

"Avem încredere în agricultura din România. Suntem convinși că are un potențial foarte mare și vrem să construim un parteneriat puternic între agricultura franceză și agricultura românească", a spus Francois Saint-Paul.

În opinia sa, agricultura din România are un potențial foarte mare, în special, în ceea ce privește culturile bio, "de origine controlată", informează Agerpres.ro.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close