Antena 3 CNN Economic Biz News Business Afacerea unei moldovence care aduce profituri de 800.000 de euro pe an. Cu ce se ocupa femeia

Afacerea unei moldovence care aduce profituri de 800.000 de euro pe an. Cu ce se ocupa femeia

Afacerea unei moldovence care aduce profituri de 800.000 de euro pe an. Cu ce se ocupa femeia
Sursa foto: start-up.ro
06 Apr 2017   •   09:55

Nicoleta Hritcu, în vârstă de 34 de ani este o moldoveancă de peste Prut, ce a deschis în 2013 propriul atelier de produse de patiserie în Iaşi. Potrivit start-up.ro, ea a reuşit să ia printre primele finanţări acordate de către stat pentru companii de tip SRL- D şi a investit aproape 25.000 de euro (dintre care 10.000 de euro primiţi de la stat) pentru lansarea pe piaţa ieşeană a brandului Cuptorul Moldovencei. Banii pe care tânăra i-a pus în joc din resurse personale au fost investiţi în principal în angajări, spaţiu şi testări de reţete.

”Am început în 2013, primul punct era în spatele unui hipermarket, avea 50 de metri pătrați și doi angajați, dintre care unul eu. Acum avem două laboratoare, unul cofetărie, altul patiserie și patru puncte de vânzare. Cifra de afaceri se ridică în jurul sumei de 800.000 de euro, iar planul nostru imediat este să gândim un model de francizare, niște ”insule” în centrele comerciale unde să vindem prăjituri de casă la metru”, a declarat Nicoleta.

Planurile de viitor sunt bine puse la punct și deloc riscante. Moldoveanca este foarte calculata și nu riscă nimic. Până acum i-a mers de minune, și nu sunt semne că nu ar fi așa și în continuare.
 

×
Subiecte în articol: produse profit prajituri afacere
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close