Antena 3 CNN Economic Biz News Business La 15 ani a reușit să câștige 2 milioane de lire sterline. Care a fost ideea de afacere a adolescentului

La 15 ani a reușit să câștige 2 milioane de lire sterline. Care a fost ideea de afacere a adolescentului

La 15 ani a reușit să câștige 2 milioane de lire sterline. Care a fost ideea de afacere a adolescentului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Mai 2017   •   10:45

Harvey Millington pare a fi un adolescent obişnuit de 15 ani, care dorește să se înscrie la Academia de Poliţie, însă băiatul din Somerset, Marea Britanie, a reuşit să câştige peste 2 milioane de lire în ultimul an şi jumătate, devenind astfel cel mai tânăr antreprenor milionar din țara sa.

Potrivit metro.co.uk, povestea a început în 2015, atunci când Harvey a avut ideea de a produce autocolante care să le amintească şoferilor când le expiră asigurarea la maşină. Tatăl său i-a dat 2.000 de lire şi l-a ajutat să pornească businessul, iar Acesta afacere ingenioasă a explodat pur şi simplu. 

"Am vândut şi 1.000 de autocolante într-o zi", a relatat Howard Millington, explicând că nimeni nu se aştepta la succesul afacerii.

Până la sfârşitul anului, băiatul a vândut peste 25.000 de autocolante şi a decis, la îndrumarea tatălui său, să investească banii în teren. El a cumpărat 12.000 de metri pătraţi în apropierea casei, plătind 40.000 de lire sterline.

Surpriza a venit însă în a doua parte a lui 2016, când un grup de investitori a început să cumpere terenul din apropiere; în cele din urmă, investitorii au bătut şi la uşa lui Millington. "Nu ştiam cât o să ofere, dar când au spus că vor plăti 2 milioane de lire sterline mi-am dat seama că nu am cum să refuz oferta", povesteşte tânărul de 15 ani.

×
Subiecte în articol: adolescent idee şoferi asigurare masina idee
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close