x close

Fii alături de noi!

La 34 de ani, are un miliard de euro pe mâini. Femeia care face regulile într-un domeniu dominat de bărbaţi

de 03 Ian 2016   •   12:50
La 34 de ani, are un miliard de euro pe mâini. Femeia care face regulile într-un domeniu dominat de bărbaţi 8
Foto: freeimages.com/
Kinga Daradics, la 34 de ani, are grijă de un business de aproape un miliard de euro, al patrulea cel mai mare din distribuţia de carburanţi din România, fiind cel mai tânăr executiv din acest domeniu până nu demult controlat cu autoritate de bărbaţi. Spune că ziua ei de lucru are între 10 şi 16 ore. Într-o discuţie cu După Afaceri Premium, Kinga Daradics, CEO-ul MOL România, arată însă că dacă există echilibru, miliardul de euro, aproape 200 de benzinării, sqashul, patinajul, Asia, Zanzibarul şi pop-ul african încap perfect într-o viaţă disciplinată, scrie zf.ro. 

„Îmi placea ceea ce fac. Nu privesc ceea ce mi se întâmplă acum ca o povară, ci ca o oportunitate. Este un lucru care se mulează bine pe structura mea. Sunt genul de om care se implică în multe proiecte“, spune Kinga Daradics, care a preluat funcţia de CEO al MOL România în mai 2011.

Citiţi maiu mult pe zf.ro.
 

 

poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati