x close

Fii alături de noi!

Cum fac doi români afaceri din selfie-urile de la petreceri ajunse pe Facebook sau Instagram

de A.M.P   •   04 Feb 2016   •   14:01
Cum fac doi români afaceri din selfie-urile de la petreceri ajunse pe Facebook sau Instagram 482
Foto:facebook.com/PhotoSnacks
Dana Minca, o antreprenoare cu 10 ani de experiență în industria petrecerilor, și Ionut Lucian Olteanu, fotograf și organizator de petreceri, au adus în România prima cabina foto care trimite fotografiile de la evenimente direct pe Facebook sau Instagram, scrie wall-street.ro.

Serviciul se numește Photo Snacks, de la care fondatorii așteapta o cifră de afaceri de 25.000 euro.

In ultimul timp, în România au apărut tot mai multe cabine foto, serviciu folosit la petreceri private si evenimente ale companiilor. Însă, anul trecut, a apărut Photo Snacks, prima cabina foto care, pe lângă camere foto și video HD, lumini de studio și imprimanta, are și un software care distribuie fotografiile pe rețelele de socializare.
Articolul complet pe wall-street.ro.

poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati