x close

Fii alături de noi!

Cum fac doi români afaceri din selfie-urile de la petreceri ajunse pe Facebook sau Instagram

de A.M.P   •   04 Feb 2016   •   14:01
Cum fac doi români afaceri din selfie-urile de la petreceri ajunse pe Facebook sau Instagram 482
Foto:facebook.com/PhotoSnacks
Dana Minca, o antreprenoare cu 10 ani de experiență în industria petrecerilor, și Ionut Lucian Olteanu, fotograf și organizator de petreceri, au adus în România prima cabina foto care trimite fotografiile de la evenimente direct pe Facebook sau Instagram, scrie wall-street.ro.

Serviciul se numește Photo Snacks, de la care fondatorii așteapta o cifră de afaceri de 25.000 euro.

In ultimul timp, în România au apărut tot mai multe cabine foto, serviciu folosit la petreceri private si evenimente ale companiilor. Însă, anul trecut, a apărut Photo Snacks, prima cabina foto care, pe lângă camere foto și video HD, lumini de studio și imprimanta, are și un software care distribuie fotografiile pe rețelele de socializare.
Articolul complet pe wall-street.ro.

poza

Actualitate

Avertizare cod portocaliu și cod galben de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben și cod portocaliu de furtuni și grindină, după cum urmează: COD GALBEN Între orele : 17:00 și 18:00 În zona :...

30 Mai 2016  •  17:04

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati