Antena 3 CNN Economic Biz News De ce amanetul este o solutie buna de imprumut

De ce amanetul este o solutie buna de imprumut

De ce amanetul este o solutie buna de imprumut
19 Sep 2018   •   23:39

Cand va ganditi la un magazin de amanet, il puteti asocia cu bijuterii vechi. Sau te poti gandi la emisiunea Asii Amanetului, emisiunea de divertisment care a cucerit America, si care este difuzata si la noi in tara. Totusi, un magazin de amanet este mai mult decat locul unde poti gasi obiecte extravagante. Fiecare amanet este diferit. In timp ce unele astfel de magazine amaneteaza doar metale pretioase, altii accepta electronice si multe altele. Indiferent de tipul de amanet, conceptul acestor magazine ramane acelasi. Casele de amanet sunt cool. Iata trei motive:

Bani cash pentru bijuteriile pe care nu le mai porti

Daca aveti obiecte valoroase pe care nu le-ati folosit de ani buni, ar putea fi momentul sa le vindeti. Multora le este greu sa se desparta de o bijuterie chiar daca aceasta este demodata. In plus, tind sa supraevalueze bijuteria din cauza posibilei valori sentimentale. In acest caz, va recomandam sa solicitati inainte parerea unui expert si abia apoi sa mergeti la amanet. In cazul in care sunteti gata sa renuntati la vechea bijuterie, casele de amanet sunt gata sa va dea imediat bani si, prin urmare, sunt o sursa importanta de finantare.

Puteti folosi un produs drept garantie pentru un imprumut.

Partea frumoasa a unui amanet este ca nu trebuie sa vindeti intotdeauna obiectele pentru a obtine bani. De fapt, cea mai mare parte a caselor de amanet furnizeaza imprumuturi confidentiale cu garantii. Le oferiti, de exemplu, o bijuterie pentru a va acorda un imprumut si va vor da imediat bani in avans. Nu exista verificari de credite de care sa va faceti griji, si chiar daca aveti alte imprumuturi, nu va vor afecta creditul, asa cum se intampla in cazul unui imprumut la banca.

Obtinerea unui imprumut la un amanet este recomandata pentru ca nu trebuie sa renunti la obiect pentru totdeauna. Este cel mai simplu mod de a obtine bani rapid si, de indata ce platiti datoria, puteti sa va rascumparati obiectul oferit garantie.

Casele de amanet sunt de incredere.

In functie de fiecare tara, statul are propriile sale legi care guverneaza ratele dobanzilor. Fiecare tara are propriile limitari si reglementari privind ratele dobanzilor. Altfel spus, deoarece statul reglementeaza majoritatea caselor de amanet, veti fi siguri ca veti obtine rate corecte pentru orice imprumut.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close