Antena 3 CNN Economic Biz News Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach la iCEE.fest 2017

Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach la iCEE.fest 2017

Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach la iCEE.fest 2017
05 Iun 2017   •   21:47

Oferta de entertainment a iCEE.fest 2017 e mai bogată ca niciodată: stand-up comedy cu Jeff Leach, muzică live cu Delia, Macanache si Lori Ciobotaru Band si o seară marca Andi Moisescu (Apropo TV) în care comedianți „virali” precum Matei „BRomania” Dima vor discuta despre evoluția umorului în format video de la Revelioanele TVR până la generația YouTube si Facebook, alături de actori celebri precum Stela Popescu sau Mugur Mihăescu de la „Vacanța Mare”.

Bucureștiul va deveni din nou, pentru două zile, capitala regională a Internetului. Si, ca de obicei, pentru că Internetul este si despre distracție, această zonă nu va lipsi din program.

A 6-a ediție iCEE.fest se va desfășura pe 15 și 16 iunie în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa, organizatorii celui mai important festival dedicat tehnologiei și digitalului din Centrul, Estul și Sud-Estul Europei anunțând Agenda pe site-ul oficial.

 

 

Pe lângă prezentările clasice, sesiunile de training oferite de Facebook & Google plus workshop-urile din zonele de Creativitate și Startups, festivalul continuă să dezvolte și partea de entertainment.

Stand-up Comedy cu Jeff Leach

Gazda iCEE.fest va fi și în acest an Jeff Leach (foto). Actor, DJ si vedetă a platformei de gaming Twitch, dar mai ales un excelent comediant stand-up, Jeff este o componentă importantă a festivalului și asta datorită modului său unic de a întreține atmosfera pe durata celor 2 zile extrem de intense.

Britanicul cu origini românești (este nepotul lui Ion Caramitru) va avea un număr de Stand-up în prima seară a festivalului dar, așa cum și-a obișnuit publicul, show-ul său continuă practice pe toată durata iCEE.fest.

Andi Moisescu aduce atmosfera ApropoTV live, pe scena iCEE.fest

În a doua seară a festivalului, Andi Moisescu va fi gazda unei dezbateri despre evoluția si viitorul comediei în format video.

”Evoluția umorului: de la clasicul TV la generația Facebook si Youtube” este numele debate-ului la care invitați sunt vlogeri români care împreună au peste jumătate de milion de subscriberi pe Youtube si aproape 2 milioane de fani pe Facebook: BRomania și LikeOne, alături de actori “clasici” ai ultimelor decenii: Stela Popescu si Mugur Mihăescu (aka Garcea de la “Vacanța Mare”) fiind deja confirmați.

 

”Fun in the Sun” @ Summer Playground

Toate activitățile indoor vor fi dublate de timpul petrecut în aer liber, la Summer Playground: zona de food - fun & drinks special amenajată în zona festivalului.

Un excelent loc de socializare, pentru că aici publicul festivalului poate intra în contact cu speakerii iCEE.fest, aceasta este zona în care Muzica Live își intră în drepturi la lăsarea serii.

Lori Ciobotariu Band și DJ Kriss sunt responsabilii cu destinderea atmosferei după o zi plină de sesiuni digital & tech. Special guests vor fi Delia & Macanache.

iCEE.fest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - va avea loc la București, în 15 și 16 iunie, în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

Ultimele bilete disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close