Antena 3 CNN Economic Biz News Dorinel Umbrărescu a pierdut un contract de 100 de MILIOANE de euro de la CNADNR. Licitaţia nu ar fi fost corectă

Dorinel Umbrărescu a pierdut un contract de 100 de MILIOANE de euro de la CNADNR. Licitaţia nu ar fi fost corectă

Dorinel Umbrărescu a pierdut un contract de 100 de MILIOANE de euro de la CNADNR. Licitaţia nu ar fi fost corectă
de O.P.    |    10 Mai 2013   •   06:17

Dorinel Umbrărescu, unul dintre regii asfaltului, a pierdut un contract de aproape 100 de milioane de euro de la Compania de Drumuri pentru că licitaţia nu a fost corectă. Aşa a decis Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reluarea licitaţiei pentru construcţia a 25 de kilometri de autostradă, între Timişoara şi Lugoj.

La începutul acestui an, firmele patronate de Dorinel Umbrărescu, Spedition UMB şi Tehnostrade, au fost declarate câştigătoarele licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 2 al Autostrăzii Timişoara-Lugoj.

Oferta regelui asfaltului a fost de 89 de milioane de euro, mai mare decât cea a firmei spaniole Constructora San Jose, care a propus 86,2 milioane de euro. Spaniolii au fost însă descalificaţi.

Rezultatul licitaţiei a fost insa contestat de firma de pe locul 3, Selina, care a cerut respingerea ofertei UMB şi luarea în considerare a ofertei Selina. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a cerut Companiei de Drumuri să anuleze rezultatul licitaţiei şi să reia analiza ofertelor depuse. Decizia a fost atacată în instanţă de UMB şi CNADNR. Curtea de Apel a respins a respins irevocabil plângerile şi a dispus reluarea licitaţiei.

×
Subiecte în articol: Dorinel Umbrarescu licitatie CNADNR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close