x close

Fii alături de noi!

Jocul la Loto: ştiinţă, nu joc de noroc!

de Antena3.ro   •   03 Feb 2011   •   08:28 Comenteaza
Jocul la Loto: ştiinţă, nu joc de noroc! 429
Publicitate // Nu cred ca exista cineva care nu si-a pus clasica intrebare “Ce ai face cu banii, daca ai castiga la Loto?” si i-a invidiat pe norocosii castigatori, deveniti milionari peste noapte.

Se pare ca “norocosi” nu este tocmai apelativul potrivit pentru acesti castigatori la loto. Jucatorii profesionisti poate ca au auzit deja de Michel Martin, cercetatorul ce si-a dedicat intreaga activitate jocurilor de noroc. In 1976, acesta pune bazele C.C.S.S.F.H. (Centrul de Cercetare şi Studii Statistice asupra Fenomenelor Hazardului) şi strânge în jurul său o întreagă echipă de statisticieni, informaticieni, analişti si cercetatori. Inventator al sistemelor reductoare pentru Loto, pentru Cursele hipice şi pariurile sportive, descoperirile sale i-au adus recompense internaţionale precum Medalia de Bronz a Salonului de Invenţii de la Geneva.

Michel Martin propune o noua abordare a jocului la loto, afirmand si proband, in decursul anilor, ca hazardul poate fi evitat si ca sistemul pe care l-a inventat, bazat pe teoria probabilitatii, generează numere care ţin cont de proportia dintre combinatiile « extrase rar » şi combinaţiile jucate în exces, care, în mod evident, aduc câştiguri destul de modeste.

Sistemul lui Michel Martin ia in calcul date statistice adunate de acesta timp de 40 de ani si care au demonstrat ca, de exemplu, combinatiile de 6 numere consecutive (1.2.3.4.5.6 sau 15.16.17.18.19.20), nu au iesit aproape niciodata. Incă o observaţie de-a lui Michel Martin: o combinaţie de 6 numere nu a ieşit niciodată de 2 ori la rând în nicio loterie europeană, deşi, în teorie, nu ar avea şanse mai mici de a fi extrasă, în comparaţie cu o combinaţie noua.

Puteti proba sistemul lui Michel Martin gratuit timp de o luna, consultand pagina in romana a site-ului cercetatorului. Acesta va oferi variantele pe care trebuie sa le jucati la fiecare dintre cele două extrageri ale săptămânii.

Avand in vedere ca nu aveti nimic de pierdut si doar de castigat, eu va incurajez sa uitati pentru o saptamana de zilele de nastere pe care le tot jucati fara succes si sa incercati metoda lui Michel Martin. Se pare ca aceasta i-a facut milionari pe multi europeni!

EUR EUR 4.4070 Up 4.407
USD USD 4.0166 Up 4.0166
CHF CHF 4.1733 Up 4.1733
GBP GBP 6.2528 Up 6.2528
XAU XAU 139.6263 Up 139.6263
JPY JPY 3.2322 Up 3.2322
Meteo

Timpul este frumos...

Horoscop

Horoscopul zilei...

Curs Valutar

Daily Income: Elena...

poza

High Tech

Cum poți afla cine îți ignoră cererea de prietenie pe Facebook

Facebook a atins un miliard de utilizatori logaţi într-o singură zi, ceea ce înseamnă că tot mai multe persoane folosesc reţeaua de socializare. Pe acest fond, cu toţii ştim cât de frustrant este să trimiţi o...

31 Aug 2015  •  21:11

sati