Antena 3 CNN Economic Biz News Mișcare-surpriză a celor de la Telekom România

Mișcare-surpriză a celor de la Telekom România

 Mișcare-surpriză a celor de la Telekom România
11 Aug 2017   •   16:31

Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania) va prelua prin absorbție companiile Telemobil, Germanos Telecom Romania și Sunlight Romania Filiala București, relevă acte consultate de Profit.ro. Fuziunea, care va deveni efectivă de la 1 decembrie, ar trebui să genereze economii prin reducerea structurilor paralele administrative și de conducere și creșterea eficienței actului de decizie managerial, se arată în documente. De asemenea, operațiunea va elimina relațiile comerciale dintre entitățile implicate și atingerea unor economii de costuri și timp, precum și consolidarea situației financiare a societăților implicate.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/operatiune-telekom-preia-telemobil-germanos-si-sunlight-fuziunea-devine-efectiva-din-1-decembrie-17139830

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

×
Subiecte în articol: telekom
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close