Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Avantajele jocurilor de noroc online

(P) Avantajele jocurilor de noroc online

(P) Avantajele jocurilor de noroc online
23 Feb 2017   •   13:50

Atât la jocuri de casino precum jocuri ca la aparate, dar și la pariuri sportive ai mai multe avantaje dacă joci online. Există bonusuri și promoții mult mai atractive, rezultate live și ponturi pariuri, așa că ai totul la dispoziție ca să ieși în câștig.

Există o mulțime de motive pentru a juca jocuri de noroc online. Pentru alegerea unui cazinou online în locul unuia offline.

În cele ce urmează vei afla patru din principalele avantaje ale jocurilor de noroc online. Acestea sunt:

- Costuri

- Confort

- Varietate

- Promoții

Costuri

Jocurile online sunt mult mai ieftine decât cele offline. Mai ales dacă jocul implică deplasarea în alt oraș. Este important de subliniat faptul că, dacă îți dorești să joci, nu trebuie să plătești pentru a sta la hotel.

Putem juca din confortul casei sau din orice altă parte. Ce costuri implică jocurile online?

Internetul sau abonamentul de date și, bineînțeles, bugetul de joc. Acesta din urmă este întotdeauna stabilit de tine.

Călătoriile sunt scumpe, prin urmare și jocurile de noroc offline implică mai multe costuri. Așadar, cea mai bună soluție este jocul online.

Confort

Am vorbit de bani. Să vorbim acum despre confort. Călătoria în general nu este foarte confortabilă. Nu te afli în casa ta ci într-un oraș pe care poate nu îl cunoști foarte bine, ai bagaje multe, îți lipsesc diverse lucruri, etc. Nu te simți deloc confortabil. Prin urmare, tot jocul online este mult mai confortabil.

Este suficient să te așezi comod în fotoliu, să deschizi computer-ul, să intri într-un cazinou online și să îți alegi din varietatea mare de jocuri, jocul preferat.

Te poți juca și stând în pat cu laptop-ul pe brațe, savurând o cafea fierbinte.

Nu este nimic mai ușor decât să deschizi computer-ul sau laptop-ul, să intri într-un cazinou online, să te loghezi și să începi să joci.

În plus, dacă pleci de acasă te poți juca online de pe telefonul mobil. Poți fi online de oriunde, nu contează.

Varietate

Într-un cazinou online există o varietate mare de jocuri. Ai la dispoziție sute de jocuri diferite la doar un click distanță.

Nu orice cazinou are slot-ul protrivit, video poker-ul dorit, etc. Și chiar dacă îl are, există doar câteva locuri disponibile.

Într-un cazinou online totul este mai ușor. Nu te confrunți niciodată cu aglomerația și poți juca orice joc dorești, atunci când vrei.

Pe lângă sute de jocuri diferite precum blackjack, sloturi diverse, bingo, ruletă, etc., ai parte și de rotiri gratuite și jackpot-uri la jocuri ca la aparate.

Chiar dacă nu ai cont la un cazinou online, îl poți face în doar câteva minute. Îți ia câteva minute pentru depunerea banilor (în funcție de ce opțiune folosești), dar în 10-20 minute totul este gata.

Promoții

Cazinourile online oferă promoții. Cea mai întâlnită promoție este card-ul jucătorului. Pe acest card cel care joacă adună puncte de fiecare dată când joacă. Aceste puncte se pot schimba pe un prânz, pe o cameră sau bilete pentru spectacol.

Acest tip de promoție este interesantă, dar pălește în comparație cu ceea ce oferă cazinourile online. Acestea oferă bonusuri la înregistrare și bonusuri pentru jucătorii cu experiență.

De asemenea, există opțiunea FreeCash. Aceasta este ofertă mică, însă interesantă. Pentru a te bucura de ea trebuie să îți faci cont la cazinou și să faci o depunere.

O altă opțiune interesantă este și CashBack-ul. În cazul acesta poți juca jocuri pe bani reali, aduna puncte pe care îi poți schimba mai târziu în bani reali.

Cazinourile online oferă bonusuri generoase, pariuri live și cote mai bune la pariuri. Oferă mai mult decât te poți aștepta.

În plus, este mult mai ieftin să joci online. Este mai ușor și mai confortabil, ai mai multe șanse. Există mai multe avantaje, bani gratis și multe promoții atractive.

Toate aceste avantaje reprezintă un bun motiv pentru a juca online. Iar atunci când vrei să joci online nu trebuie decât să intri pe jocaparat.ro, scor365.ro și beturi.ro. Aici vei găsi cele mai bune oferte din cazinourile și casele de pariuri online din țară, ghiduri de joc și multe surprize!

Norocul se poate afla un click distanță, așa că nu trebuie decât să intri în cazinourile online recomandate pe aceste site-uri și să începi să joci jocul preferat.

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close