Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Fiabilitate, viteza mare de printare, costuri reduse! Gama Pantum, liderul pietei mondiale a imprimantelor, e distribuita acum in Romania numai prin Sky Group SRL!

(P) Fiabilitate, viteza mare de printare, costuri reduse! Gama Pantum, liderul pietei mondiale a imprimantelor, e distribuita acum in Romania numai prin Sky Group SRL!

(P) Fiabilitate, viteza mare de printare, costuri reduse! Gama Pantum, liderul pietei mondiale a imprimantelor, e distribuita acum in Romania numai prin Sky Group SRL!
29 Iun 2015   •   16:31

Performanţă, viteză, fiabilitate: sunt calităţi pe care ni le-am dori atunci când achiziţionăm o imprimantă. SkyPrint, liderul din România în domeniul cartuşelor compatibile, oferă clienţilor săi imprimantele marca Pantum, liderul absolut în acest domeniu şi un reper greu de egalat pe piaţa mondială de profil. SkyPrint este unicul distribuitor din România al imprimantelor Pantum, putând oferi atât distribuitorilor, cât şi clienţilor finali, un pachet complet de produse de calitate.

Unul dintre cele mai apeciate modele Pantum este imprimanta Pantum M5000 / M6000 Series. Aceasta este o imprimantă multi-tasking 3 în 1, care oferă o plantformă completă pentru printare, scanare şi copiere, toate operaţiunile fiind asigurate cu o maximă fiabilitate.

Acest produs poate printa 20.000 de pagina lunar, de 2-2,5 ori mai mult decât orice alt produs similar de pe piaţă. Scanerul este color şi extrem de simplu de folosit. Acesta poate scana direct în PDF, dar şi în alte formate. Imprimanta beneficiază de un display cu două linii, pentru o navigare uşoară.

Modelul Pantum P3000 Series este imprimanta ideală atunci când se are în vedere utilizarea acesteia într-o reţea. Acest produs permite printarea în reţea fără a se întrerupe activitatea, având o productivitate mărită datorată fiabilităţii şi vitezei de excuţie. P3000 Series are un timp de 8,5 secunde la prima pagină printată şi o viteză de până la 33 ppm.

Acest model are cel mai bun cost per pagină, dar şi cel mai mic cost de întreţinere din categoria sa. Beneficiind de un certificat Energy Star, Pantum P3000 Series reduce costurile hârtiei la jumătate, datorită sistemului său duplex.

O imprimantă robustă, fiabilă şi accesibilă: este descrierea cea mai corectă a modelului Pantum P2500 Series. Aceasta este construită special pentru a rezista la un volum lunar mare de printare, beneficiind de cel mai bun cost pe pagină din categoria sa.

SkyPrint, în calitate de unic distribuitor al imprimantelor Pantum în România, vă invită să vizitaţi site-ul www.skyprint.ro pentru a fi la curent cu oferta detaliată de imprimante şi cartuşe de imprimantă compatibile. Toate produsele noastre oferă garanţia calităţii, fiind certificate de toate instituţiile abilitate.

Pantum este liderul pieţei mondiale a imprimantelor, dominând de 30 de ani piaţa globală de profil. Toate imprimantele Pantum sunt robuste, fiabile şi accesibile, reprezentând un vârf de gamă la fiecare categorie. În România, unicul distribuitor al imprimantelor Pantum este compania SkyPrint.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close