Antena 3 CNN Economic Biz News (P) New Media Casting – Cea mai complexa agentie de casting din Romania!

(P) New Media Casting – Cea mai complexa agentie de casting din Romania!

(P) New Media Casting – Cea mai complexa agentie de casting din Romania!
29 Oct 2018   •   13:42

Daca ti-ai dorit sa devii vedeta, sa apari in diverse reclame, filme sau seriale, atunci este sansa ta! Agentia New Media Casting este mereu in cautare de fete noi, persoane creative si entuziaste, care vor sa apara pe micile sau marile ecrane, in diverse reclame sau filme. Intra pe site-ul www.newmediacasting.ro, creeaza-ti un cont, iar unul din membrii echipei te va contacta sa te prezinti la un casting.

 

Inscrierea online este primul pas catre noi. Ulterior va asteptam la sediul agentiei pentru inscrierea propriu-zisa si participarea efectiva la casting-urile agentiei noastre.

Se realizeaza un set de 10 fotografii de casting standard ce vor fi folosite doar in interiorul firmei si trimise catre clientii nostri, precum si realizarea unui video de prezentare unde vom reusi sa facem mai bine cunostinta si vom putea afla mai multe informatii despre tine.

 

 

In ce consta un casting si cat dureaza?

 

Casting-ul reprezinta o proba, respectiv vizionarea persoanelor selectate pentru o reclama sau productie digitala. Dupa ce ai trimis o scurta descriere despre tine, insotita de cateva poze, esti sunat/a pentru a te prezenta la sediul agentiei New Media Casting.

 

Aici te vei alatura altor persoane care au procedat la fel, si pe care regizorul sau fotograful doreste sa le intalneasca face to face si unde va trebui sa treci prin anumite criterii de selectie. Este foarte important sa ai o atitudine pozitiva, sa respecti indicatiile primite si sa fii dezinhibat/a, pentru a-ti creste sansele de reusita.

 

La un casting organizat pentru reclame, sedinte foto, filme sau emisiuni, se va completa o fisa (precontract) cu numele, prenumele, greutatea, experienta elevanta, precum si alte detalii care tin de respectivul proiect (numele productiei, perioada, bugetul etc.), se fac cateva poze (plan intreg, mediu si prim-planuri), apoi urmeaza proba in sine. Aceasta variaza in functie de scenariul fiecarui proiect in parte, de aceea incearca sa nu fii timid/a si sa iti pui in valoare calitatile, sa faci ce ti se cere si sa fii mereu cu zambetul pe buze, ne spune Marius Niculae – Casting Director la agentia New Media Casting.

 

Durata unui casting variaza in functie de proiect, de la 15 la 30 de minute, insa poate varia cat de repede te adaptezi scenariului si cerintelor regizorului sau coordonatorului din echipa New Media Casting.

 

Serviciile oferite de agentia New Media Casting sunt urmatoarele:

 

Castinguri pentru actori:

 

Asiguram casting-uri atat pentru actori profesionisti, cat si pentru studenti la actorie pentru roluri diverse in reclame, videoclipuri, sedinte foto si filme de scurt/lung metraj.

In fiecare zi cautam actori disponibili pentru proiecte care necesită diferite niveluri de calificare

Organizam pentru ei casting-uri filmate la sediul agentiei in functie de brief-ul clientilor nostril si ii punem in diferite ipostaze pentru a se putea transforma in personajul cautat.


 

Castinguri pentru modele:

 

New Media Casting ofera servicii de modeling, cat si modele pentru realizarea oricarui tip de eveniment, reclama sau videoclip unde este necesara prezenta unei astfel de tipologii.

Modele noastre detin atat book-uri profesionale, cat si fotografii de casting la sediul agentiei.

Proiectele sunt foarte bine platite, dar castigurile pot varia in functie de rolul pentru care te incadrezi.


 

Figuratie simpla:

 

Figuratia simpla poate fi rampa ta de lansare intr-un domeniu frumos si creativ, plin de oameni talentati, de care nu vei mai dori sa te desparti niciodata.

New Media Casting este in permanenta cautare de persoane de incredere, care se bucura de participarea lor la realizarea unui film, emisiuni tv sau reclame. Lor le rezervam primul loc in fata pentru a putea observa cum functioneaza acest domeniu in televiziune.

Figuratia simpla inseamna mai exact prezenta ta fizica in productia unui film, a unei reclame, sau a unui videoclip tv. Nu sunt necesare abilitati avansate.

Pe site-ul www.newmediacasting.ro poti gasi o gama variata de anunturi de casting, la care poti aplica online.

 

Figuratie speciala:

 

In timp, daca iti dezvolti abilitatile, iar aspectul tau fizic este unic si memorabil, poti face parte din categoria persoanelor de figuratie speciala. La proiectele ce implica aceasta categorie vei avea de zis diverse replici primite din partea regizorului, ce vor fi difuzate in proiectul final!

 

 

Casting de public spectator:

 

Oferim public spectator tanar si dinamic pentru cele mai vizionate emisiuni TV.

Nu mai astepta! Vino la sediul agentiei New Media Casting pentru inscrierea in baza de date! Ulterior te vom contacta pentru zilele de filmare.

Punem la dispozitie grupuri mari de oameni pentru emisiuni si reclame tv. Cel mai mare grup a fost de 1000 de persoane cu rolul de figuratie.

La sfarsitul zilei de filmare distractia este platita! Unde ai mai intalnit asa ceva? Doar la New Media Casting.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close