Antena 3 CNN Economic Biz News Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ au fost lansate. Ce dotări au noile telefoane

Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ au fost lansate. Ce dotări au noile telefoane

Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ au fost lansate. Ce dotări au noile telefoane
29 Mar 2017   •   23:09

Samsung Galaxy S8. Grupul sud-coreean Samsung a prezentat miercuri, la New York, nouă său smartphone Samsung Galaxy S8, dotat cu asistent virtual, rezistent la apă și fără buton pe partea din față, relatează AFP. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8. Telefonul care vine după eșecul Galaxy Note 7

Samsung Galaxy S8 Noul model era foarte așteptat după fiascoul Galaxy Note 7, a cărui producție a fost oprită în octombrie după ce mai multe aparate au explodat și au luat foc.

Samsung Galaxy S8 va fi disponibil începând cu 21 aprilie, a anunțat Justin Denison, vicepreședinte al Samsung America, cu prilejul prezentării.

Samsung Galaxy S8. Telefon cu asistent virtual

Samsung Galaxy S8 Primul asistent virtual al Samsung, care va concura cu celebrul Siri al Apple, se numește Bixby.

El permite smartphone-ului "să vă anticipeze nevoile", a explicat Sriram Thodla, director în cadrul Samsung America, la prezentarea Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Asistentul îi poate propune utilizatorului produse care seamănă cu un obiect pe care tocmai l-a văzut în magazine sau pe stradă, după ce i-a făcut o fotografie.

Bixby utilizează ansamblul de date al smartphone-ului, în special localizarea prin GPS, ceea ce îi permite, de exemplu, să-i propună utilizatorului informații atunci când iese din casă.

Samsung Galaxy S8 Dispare butonul de Home

Samsung Galaxy S8 Pe lângă asistentul virtual, una dintre principalele sale noutăți este absența unui buton pe partea din față, prezent la modelele precedente de Galaxy și pe iPhone.

După modelul Pixel, smartphone-ul lansat de Google, partea din față este complet plană și ecranul reprezintă mai mult din suprafața aparatului decât înainte.

De asemenea, capacitățile procesorului au fost îmbunătățite și consumul său redus.

Samsung Galaxy S8 Emoții cu bateriile

Samsung Galaxy S8 În condițiile în care aceasta a fost responsabilă pentru eșecul Galaxy Note 7, liderii Samsung America nu au evocat subiectul bateriei, a cărei siguranță și capacități vor fi scrutate îndeaproape.

Pe lângă Bixby, Galaxy S8 și S8+, fratele său mai mare, sunt echipate cu un sistem de recunoaștere cu alegere multiplă. Acesta îi permite utilizatorului să-și deblocheze telefonul printr-un cod secret, conectând puncte pe ecran, dar și prin detectarea amprentelor digitale, a chipului sau a irisului ocular.

Samsung a mai dezvoltat și un adaptor, numit Samsung Dex, care îi permite proprietarului să lucreze pe smartphone de pe un calculator fix.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: telefoane mobile Samsung
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close