x close

Fii alături de noi!

Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012!

de 18 Oct 2012   •   10:01 Comenteaza
Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012! 122
In perioada 1 - 2 noiembrie 2012 va avea loc o noua editie a Conferintei Internationale de Marketing Direct – RoDirect 2012, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul este adresat tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct. Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostinta cu factorii de succes din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 1 Noiembrie, va fi dedicata conferintei, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Frans Reichardt, Chief Customer Ambassador in cadrul Reichardt & Company. Acesta a fost co-fondatorul primei agentii de Internet din Olanda si consultant pentru o gama larga de companii din industriile de publishing, financiar si industria tehnologiei. In 2006 a fost nominalizat la premiul „DM Man of the Year”. In cadrul RoDirect, Frans Reichardt va prezenta participantilor modalitati prin care se pot conecta cu adevarat cu clientii pentru a stabili legaturi mai puternice si de durata cu acestia, stimuland dezvoltarea afacerii.

Pe 2 noiembrie, Mike Berry, Digital Marketing Trainer / Consultant, va sustine seminarul "The Best of Digital Marketing Show", unde va prezenta cele mai bune studii de caz de marketing digital, acoperind toate domeniile de internet marketing, inclusiv e-mail marketing, social media, motoare de cautare si advertising online. Acesta va oferi insights ce nu se gasesc in niciun manual de marketing, prezentand cazuri concrete, exemple de munca de creatie, interviuri video cu clientii si agentiile lor.

Evenimentul va reuni de asemenea specialisti locali in marketing direct, printre acestia numarandu-se: Marian Seitan, General Manager, Mediapost Hit Mail, Mircea Tudosie, Senior Account Manager, CN Posta Romana, Ovidiu Muresan, Ad Sales & Media Manager, Reader’s Digest Romania, Razvan Capatina, Owner, Business Results, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Cosmin Lacatusu, Executive Director, Create Direct, Gabriel Sora, Head of Mobile Marketing, Saatchi & Saatchi X si Cristian Pantazi, Managing Partner, Kaleidoscope.
RoDirect 2012 este organizat de Evensys si Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD), cu sustinerea partenerilor Mediapost Hit Mail si Posta Romana.

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial: http://www.rodirect.ro/2012/
poza

High Tech

Un VIS al omenirii, atât de aproape să devină REALITATE: Vom putea RESPIRA SUB APĂ şi nu doar atât

Capacitatea de a respira sub apă, fără rezervoare de aer a fost mult timp un vis al omenirii. Acum este foarte probabil să devină o realitate, datorită așa-numitul "Aquaman cristal", creat de oamenii de ştiinţă...

04 Iul 2015  •  23:20

poza

Show

Paris Hilton, la un pas să facă infarct. Vezi aici ce a păţit blonda

Celebra Paris Hilton a fost la un pas de infarct din cauza unei farse puse la cale de producătorii unei emisiuni din Egipt. Vedeta cere acum daune în instanţă.Blondinei i s-a pus la cale o farsă care a lăsat-o cu...

01 Iul 2015  •  23:57

EUR EUR 4.4114 Up 4.4114
USD USD 3.4947 Up 3.4947
CHF CHF 3.6499 Up 3.6499
GBP GBP 5.6157 Up 5.6157
XAU XAU 135.5973 Up 135.5973
JPY JPY 3.2076 Up 3.2076
Meteo

Meteo 05/07/2015

Horoscop

Special! Horoscopul săptămânii viitoare

Curs Valutar

Percheziţii la casele de...

sati