x close

Fii alături de noi!

Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012!

de 18 Oct 2012   •   10:01 Comenteaza
Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012! 8
In perioada 1 - 2 noiembrie 2012 va avea loc o noua editie a Conferintei Internationale de Marketing Direct – RoDirect 2012, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul este adresat tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct. Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostinta cu factorii de succes din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 1 Noiembrie, va fi dedicata conferintei, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Frans Reichardt, Chief Customer Ambassador in cadrul Reichardt & Company. Acesta a fost co-fondatorul primei agentii de Internet din Olanda si consultant pentru o gama larga de companii din industriile de publishing, financiar si industria tehnologiei. In 2006 a fost nominalizat la premiul „DM Man of the Year”. In cadrul RoDirect, Frans Reichardt va prezenta participantilor modalitati prin care se pot conecta cu adevarat cu clientii pentru a stabili legaturi mai puternice si de durata cu acestia, stimuland dezvoltarea afacerii.

Pe 2 noiembrie, Mike Berry, Digital Marketing Trainer / Consultant, va sustine seminarul "The Best of Digital Marketing Show", unde va prezenta cele mai bune studii de caz de marketing digital, acoperind toate domeniile de internet marketing, inclusiv e-mail marketing, social media, motoare de cautare si advertising online. Acesta va oferi insights ce nu se gasesc in niciun manual de marketing, prezentand cazuri concrete, exemple de munca de creatie, interviuri video cu clientii si agentiile lor.

Evenimentul va reuni de asemenea specialisti locali in marketing direct, printre acestia numarandu-se: Marian Seitan, General Manager, Mediapost Hit Mail, Mircea Tudosie, Senior Account Manager, CN Posta Romana, Ovidiu Muresan, Ad Sales & Media Manager, Reader’s Digest Romania, Razvan Capatina, Owner, Business Results, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Cosmin Lacatusu, Executive Director, Create Direct, Gabriel Sora, Head of Mobile Marketing, Saatchi & Saatchi X si Cristian Pantazi, Managing Partner, Kaleidoscope.
RoDirect 2012 este organizat de Evensys si Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD), cu sustinerea partenerilor Mediapost Hit Mail si Posta Romana.

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial: http://www.rodirect.ro/2012/
Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

Vedere de la ţară - Preluca Nouă, satul cu 15 cimitire

În inima Maramureşului, toată lumea vine cu mare, cu foarte mare bucurie. Pentru că în sătucul Preluca Nouă, toate-s noi dar vechi sunt toate: şi porţile, şi casele, şi şura sunt decupate din basm. Şi reţeta de caş, şi migala dăltuitorilor în lemn, dar, mai ales, bunul simţ şi ospeţia localnicilor sunt adânc îndrădăcinate în alt timp.

poza

High Tech

Cum deblochezi un telefon dacă ai uitat PIN-ul

Orice smartphone sau tabletă vine cu măsuri de securitate integrate. Dacă le uiţi însă, merită să ştii cum deblochezi un Android fără ele, scrie playetech.ro.Oricine trebuie să aibă un cod se securitate pe...

10 Oct 2015  •  19:54

poza

Show

Vocea României. Incidentul de care a avut parte Tudor Chirilă

VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă a avut parte de o mică întâmplare neplăcută în timpul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, difuzate vinerea aceasta, scrie Libertatea. Juratul de la Vocea României a...

10 Oct 2015  •  18:26

sati