x close

Fii alături de noi!

Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012!

de 18 Oct 2012   •   10:01
Specialisti internationali in marketing direct vin la Bucuresti la RoDirect 2012! 8
In perioada 1 - 2 noiembrie 2012 va avea loc o noua editie a Conferintei Internationale de Marketing Direct – RoDirect 2012, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul este adresat tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct. Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostinta cu factorii de succes din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 1 Noiembrie, va fi dedicata conferintei, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Frans Reichardt, Chief Customer Ambassador in cadrul Reichardt & Company. Acesta a fost co-fondatorul primei agentii de Internet din Olanda si consultant pentru o gama larga de companii din industriile de publishing, financiar si industria tehnologiei. In 2006 a fost nominalizat la premiul „DM Man of the Year”. In cadrul RoDirect, Frans Reichardt va prezenta participantilor modalitati prin care se pot conecta cu adevarat cu clientii pentru a stabili legaturi mai puternice si de durata cu acestia, stimuland dezvoltarea afacerii.

Pe 2 noiembrie, Mike Berry, Digital Marketing Trainer / Consultant, va sustine seminarul "The Best of Digital Marketing Show", unde va prezenta cele mai bune studii de caz de marketing digital, acoperind toate domeniile de internet marketing, inclusiv e-mail marketing, social media, motoare de cautare si advertising online. Acesta va oferi insights ce nu se gasesc in niciun manual de marketing, prezentand cazuri concrete, exemple de munca de creatie, interviuri video cu clientii si agentiile lor.

Evenimentul va reuni de asemenea specialisti locali in marketing direct, printre acestia numarandu-se: Marian Seitan, General Manager, Mediapost Hit Mail, Mircea Tudosie, Senior Account Manager, CN Posta Romana, Ovidiu Muresan, Ad Sales & Media Manager, Reader’s Digest Romania, Razvan Capatina, Owner, Business Results, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Cosmin Lacatusu, Executive Director, Create Direct, Gabriel Sora, Head of Mobile Marketing, Saatchi & Saatchi X si Cristian Pantazi, Managing Partner, Kaleidoscope.
RoDirect 2012 este organizat de Evensys si Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD), cu sustinerea partenerilor Mediapost Hit Mail si Posta Romana.

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial: http://www.rodirect.ro/2012/
poza

Actualitate

A mâncat un hamburger de la McDonald's. Medicii l-au găsit mort şi s-au îngrozit când au văzut ce avea în gât

Un bărbat a încercat să mănânce un hamburger de la McDonalds dintr-o înghiţitură şi a sfârşit tragic. Darren Bray, în vârstă de 29 de ani, dorea să îşi impresioneze prietenii, dar  a leşinat în...

13 Feb 2016  •  14:33

poza

Show

A stat 32 de minute la solar şi din model a ajuns un monstru! Nu credea că o să fie aşa grav

Modelul Zaynab Alkhatib a făcut o greşeală prostească la vârsta de 16 ani. Fiind una dintre cele mai palide fete din cartier, a considerat că este inspirat să meargă la solar. Dar nu s-a mulţumit cu prima...

13 Feb 2016  •  12:23

sati