Antena 3 CNN Economic Biz News Startup Path 2018, cel mai așteptat eveniment dedicat tinerilor antreprenori, are loc în această toamnă la București

Startup Path 2018, cel mai așteptat eveniment dedicat tinerilor antreprenori, are loc în această toamnă la București

Startup Path 2018, cel mai așteptat eveniment dedicat tinerilor antreprenori, are loc în această toamnă la București
23 Aug 2018   •   13:23

Antreprenori și speakeri din România și din străinătate, reprezentanți ai acceleratoarelor și hub-urilor, ai fondurilor de investiții și băncilor, dar și ai organizațiilor care susțin antreprenoriatul prin diverse inițiative își dau întâlnire pe 10 și 11 septembrie, la București, în cadrul unui eveniment complex: Startup Path 2018.

Astfel, timp de doua zile în spațiul Impact Hub din centrul Bucureștiului, speakeri și antreprenori locali și internaționali vor aborda teme precum leadership și comunitate, finanțare și obținere de capital sau strategii de creștere rapidă ce pot fi aplicate cu succes în dezvoltarea produsului, marketing și vânzări, dar și monetizarea ideilor sau aplicarea unor noi modele de business.

Evenimentul va fi deschis de E.S. Ambasadorul al Statelor Unite ale Americii la București, domnul Hans Klemm, fapt menit să sublinieze o dată în plus interesul și susținerea pe care Statele Unite ale Americii le acordă startup-urilor și ecosistemului antreprenorial.

Printre speakerii invitați la Startup Path 2018 se afla și Gordon Starr (Founder & CEO Starr Consulting Group, USA) - expert în leadership, Marc Turrel (CEO Vork & Orcasci, Germania) - specialist în collective intelligence & AI, Ahmed Ezzat Fahmi (Founder & Managing Director Vanilla Social Media, Egipt), Anubhab Jain (Co-Founder GoDoctor Solution Private Limited, India), Radu Georgescu (Founder- Partner al companiei de investiții Gecard Ventures), Ioan Iacob (Managing Partner Qualitance) dar și alți antreprenori a căror expertiză a contribuit în mod semnificativ la crearea și dezvoltarea unor afaceri de succes pe plan național și internațional.

Startup Path 2018 este de asemenea locul unde antreprenorii au posibilitatea de a participa la întâlniri one-on-one cu experți din diverse domenii, dar și să facă schimb de idei sau să identifice împreună soluții pentru problemele cu care se confruntă în cadrul unor întâlniri desfașurate sub formă de network tables. Totodată, aceștia își pot înscrie start-up-urile în cadrul Pitch Competition, o provocare adresata tinerilor antreprenori ale caror afaceri propun soluții pentru problemele existente în diverse domenii. Competiția beneficiază de un juriu format din antreprenori și business angels, iar premiile sunt în valoare totală de peste 80.000 euro.

Startup Path 2018 este primul eveniment dintr-o serie de inițiative organizate de revista Business Review în acord cu noua sa viziune. Poziționată ca prima revistă de business în limba engleza din România și având o istorie de 20 de ani, Business Review își propune ca, începând din acest an, să sprijine și să contribuie în mod activ la creșterea și dezvoltarea unei comunități puternice de antreprenori în România și sud-estul Europei devenind o veritabila platformă care promovează tinerii antreprenori și interesele acestora și le ofera acces la informații și oportunități prin conținut editorial relevant, evenimente dedicate și networking.

Pentru agenda completă a evenimentului Startup Path 2018 și achizitionarea biletelor vă rugăm să accesați http://www.startup-path.org.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close