x close

Fii alături de noi!

Cadoul benzinarilor pentru cei care pleacă din București de Valentine's Day

de A.M.P   •   13 Feb 2016   •   15:53
Cadoul benzinarilor pentru cei care pleacă din București de Valentine's Day 482
Foto: pixabay.com
Companiile petroliere au scăzut prețurile carburanților în benzinarii la începutul acestui weekend, în care se sărbătorește Valentine’s Day, cu până la 2%. Analiza preturilor a luat în considerare benzinăriile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei și din Giurgiu, la granița cu Bulgaria.

OMV Petrom, compania cu cea mai mare prezenta pe segmental distributiei de carburanti în benzinării, a redus prețurile în toate stațiile analizate de wall-street.ro.
Analiza a luat in considerare benzinariile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei și din Giurgiu, la granita cu Bulgaria.

Astfel, la benzinaria OMV Petrom de pe DN1, kilometrul 42,5, pretul unui litru de motorina este 4,41 lei, fata de 4,42 lei in urma cu o saptamana.
Continuarea pe wall-street.ro


 
poza

Actualitate

Lovitură pentru Laura Codruţa Kovesi! Profesorii universitari confirmă plagiatul

După autodenunțul lui Sebastian Ghiță, Laura Codruţa Kovesi mai primește o lovitură. Asociaţia Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară (GRAUR), din Cluj Napoca, confirmă plagiatul șefei...

28 Sep 2016  •  09:39

poza

Show

Victor Slav, dezvăluiri din sala de nașteri: ”Era speriată”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au văzut visul cu ochii și au devenit părinți. Însă pe lângă această fericire, cei doi au trecut și prin mari emoții. Fostul prezentator al rubricii meteo a...

28 Sep 2016  •  08:58

sati