x close

Fii alături de noi!

Cadoul benzinarilor pentru cei care pleacă din București de Valentine's Day

de A.M.P   •   13 Feb 2016   •   15:53
Cadoul benzinarilor pentru cei care pleacă din București de Valentine's Day 482
Foto: pixabay.com
Companiile petroliere au scăzut prețurile carburanților în benzinarii la începutul acestui weekend, în care se sărbătorește Valentine’s Day, cu până la 2%. Analiza preturilor a luat în considerare benzinăriile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei și din Giurgiu, la granița cu Bulgaria.

OMV Petrom, compania cu cea mai mare prezenta pe segmental distributiei de carburanti în benzinării, a redus prețurile în toate stațiile analizate de wall-street.ro.
Analiza a luat in considerare benzinariile amplasate pe principalele artere rutiere din jurul Capitalei și din Giurgiu, la granita cu Bulgaria.

Astfel, la benzinaria OMV Petrom de pe DN1, kilometrul 42,5, pretul unui litru de motorina este 4,41 lei, fata de 4,42 lei in urma cu o saptamana.
Continuarea pe wall-street.ro


 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati