Antena 3 CNN Economic Ce le pregătește ANAF grupurilor de companii

Ce le pregătește ANAF grupurilor de companii

Ce le pregătește ANAF grupurilor de companii
18 Oct 2016   •   15:27

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) lucrează la modificarea criteriilor de alocare a marilor contribuabili, a declarat, marţi, Dragoş Doroş, preşedintele instituţiei, în cadrul unei conferinţe organizată de Deloitte.

"Ne pregătim să modificăm criteriile de alocare a marilor contribuabili. Pe grupurile de companii, în momentul acesta, alocarea se face pe CUI şi pe cifra de afaceri. Nu este suficient. Sunt grupuri de companii în România care au 10-20 sau mai multe companii care trebuie privite şi administrate ca un tot. E normal. Este şi dorinţa dumnealor. Au venit la noi să ne spună lucrul acesta şi o să facem acest lucru. O să privim companiile ca pe grupuri şi o să le analizăm din perspectiva marilor contribuabili în acest sens. E o normalizare din punctul meu de vedere", a spus Doroş.

El a precizat că este foarte important dialogul dintre ANAF şi contribuabili.

"Important este că dialogul este o preocupare a noastră, interesele, divergenţele au ca punct comun locul în care plătim taxele corecte şi la timp şi în felul acesta putem colabora ca orice altă ţară civilizată din lume", a mai arătat oficialul

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ANAF firme fisc
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close