Antena 3 CNN Economic Ce trebuie să știi când îți alegi furnizorul de echipamente și scule electrice

Ce trebuie să știi când îți alegi furnizorul de echipamente și scule electrice

Ce trebuie să știi când îți alegi furnizorul de echipamente și scule electrice
30 Apr 2018   •   13:20

Cel mai probabil nimeni nu își poate imagina viața în prezent fără o resursă deosebit de importantă: electricitatea. Atât atunci când vine vorba de segmentul rezidențial ori de cel industrial, identificarea celor mai bune soluții, echipamente și scule se impune. Sistemele electrice și instalațiile trebuie să funcționeze optim, iar pentru ca acest lucru să se îndeplinească este nevoie și de identificarea unui furnizor de încredere.

Cum sfera online-ului este mai ofertantă decât oricând, soluții în acest sens se găsesc. Complexitatea lor este aspectul care pune în dificultate decidentul, prin urmare cum alegem furnizorul de echipamente și scule electrice? Reprezentanții Elematis, care își prezintă oferta de produse și servicii în acest sens pe site-ul www.elematis.ro, ne-au oferit câteva repere.

Furnizorul ales trebuie să ofere calitate

Acesta este probabil cel mai important aspect ce trebuie avut în vedere atunci când se alege un furnizor de echipamente și scule electrice. Fără calitatea produselor și serviciilor nu poate fi vorba de siguranța sistemelor electrice concepute, a instalațiilor sau a oricăror alte echipamente.

În cazul Elematis, calitatea este garantată prin însăși colaborarea distribuitorului de echipamente electrice cu brand-uri recunoscute pe piața de profil. Este vorba de nume precum Honeywell, IFM Electronic, Elba, Schneider Electric și multe altele.

Furnizorul ales trebuie să ofere diversitate

Soluțiile identificate pentru sistemele electrice din sfera rezidențială nu sunt potrivite pentru sectorul industrial și viceversa. Gama de produse și servicii pentru fiecare dintre aceste segmente este foarte diversificată, iar un furnizor care se respectă va pune la dispoziția celor interesați produse și servicii într-o gamă complexă și completă.

Pe www.elematis.ro cei aflați în căutare de echipamente și materiale electrice vor găsi serii de produse destinate specific sectorului rezidential sau celui industrial.

Diversitatea este cuvântul cheie de bază aici, întrucât pentru sistemele electrice de uz rezidențial se oferă produse precum: aparataj ultraterminal, cabluri și conductori, cofrete modulare, siguranțe automate, doze, cleme, copex, tuburi, surse și corpuri de iluminat, stabilizatoare, UPS-uri și multe altele.

Nici pentru segmentul industrial soluțiile disponibile la Elematis nu sunt mai prejos din punct de vedere al diversității. Echipamentele și accesoriile electrice din această categorie sunt reprezentate de: motoare electrice și motoreductoare, convertizoare de frecvență, echipamente pentru șantier, echipamente pentru manipularea diverselor materiale, senzori și limitatoare, surse de tensiune, contractoare, relee, automate programabile și numeroase alte accesorii și materiale electrice fără de care funcționarea eficientă a sistemelor electrice industriale nu ar fi posibilă.

Servicii extra care completează gama diversificată de produse

Pentru ca toate soluțiile să fie regăsite într-un singur loc, este ideal ca furnizorul ales să poată oferi și servicii care vizează instalarea și implementarea materialelor și echipamentelor electrice. În vederea bifării acestui obiectiv, pe www.elematis.ro pot fi identificate și soluții în acest sens.

Reprezentanții Elematis pun la dispoziția celor interesați servicii de execuție tablouri electrice de distribuție și automatizări industriale, câteva exemplificări în acest sens fiind oferite pe același site, www.elematis.ro.

De asemenea, serviciile de consultanță nu ar putea lipsi atunci când vine vorba de un furnizor de încredere pe segmentul de echipamente și materiale electrice. Fiecare proiect este diferit, fiecare lucrare are anumite cerințe specifice, însă experiența și cunoștințele profesioniștilor în domeniu fac ca orice dotare cu materiale electrice sau proiectare a anumitor instalații să poată fi îndeplinită cu succes.

Despre Elematis

Compania a fost înființată în anul 2011 în Iași, cu capital 100% românesc, având ca obiect principal de activitate importul și distribuția de materiale și echipamente electrice.

Linia de dezvoltare și extindere continuă pe care a urmat-o compania a dus la deschiderea a încă 3 puncte de lucru în Suceava, Bacău și Botoșani. Experiența acumulată de-a lungul anilor în cazul acestei companii este completată și de atenția acordată cerințelor și nevoilor clienților și partenerilor cu care colaborează.

Materialele și echipamentele electrice disponibile la Elematis respectă standardele și reglementările tehnice în vigoare, fiind certificate conform cu standardele românești și europene. Serviciile extra sunt menite să completeze gama variată de produse, pentru ca orice misiune de proiectare în domeniul instalatiilor electrice, al automatizărilor industriale și nu numai să poată fi îndeplină cu succes.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta reprezentanții Elematis utilizând datele furnizate pe site-ul oficial www.elematis.ro.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close