Antena 3 CNN Economic Companii De Black Friday MarketOnline.ro oferă garanţia celui mai mic preţ (p)

De Black Friday MarketOnline.ro oferă garanţia celui mai mic preţ (p)

De Black Friday MarketOnline.ro oferă garanţia celui mai mic preţ (p)
16 Noi 2015   •   10:46
În a cincea ediţie Black Friday magazinul MarketOnline le oferă utilizatorilor online garanţia CELUI MAI MIC PREŢ plătind de 4 ori diferenţa pentru produsele din campanie dacă găsesc în altă parte mai ieftin.  Clienţii vor putea cumpăra  între 20 şi 22 noiembrie produse cu discount-uri de până la 60%.

Black Friday este fără îndoială cel mai aşteptat eveniment de către vânătorii de discount-uri, iar ediţiile precedente i-au învăţat pe români să fie răbdători, să economisească de-a lungul anului şi în luna noiembrie să investească în produsele mult dorite.

MarketOnline.ro îşi surprinde şi în acest an clienţii şi le oferă reduceri de până la 60% şi garanţia celor mai mici preţuri pentru produsele din oferta de Black Friday.

De Black Friday 2015 le-am pregătit clienţilor noştri exact ceea ce aşteaptă de la acest eveniment: oferte atractive şi Garanţia celui mai mic preţ. Pentru că preţul este principalul considerent în decizia de achiziţie, MarketOnline.ro le garantează şi în acest an cele mai mici preţuri, astfel că dacă vor găsi un produs din oferta de Black Friday mai ieftin la unul din magazinele concurente participante la companie, ne angajăm să plătim de 4 ori diferenţa.” declara Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro.

Startul reducerilor va fi dat pe 20 noiembrie la primele ore ale dimineţii când pe MarketOnline.ro vor fi afişate reduceri de până la 60% pentru smartphone-uri, televizoare, laptop-uri, electrocasnice, componente PC şi produse de îngrijire personală.

“Pentru ediţia din acest an site-ul nostru este pregătit  pentru valul de utilizatori online, de asemenea a fost optimizată şi varianta de mobil a acestuia şi ne aşteptăm ca 40% din comenzile de Black Friday să fie înregistrate de pe dispozitive mobile. Pe 20 noiembrie clienţii MarketOnline.ro vor putea cumpăra: Smart Tv-uri de la 899 ron, Smartphone-uri de la 269 ron şi multe alte produse cu preţuri tentante. Şi pe categoria de electrocasnice vom avea discount-uri semnificative: roboţi de bucătărie cu până la 60% reducere, storcătoare cu până la 40% reducere, dar şi espresoare cu discount de până la 45% .  Produsele comandate vor ajunge la clienţi în cel mai scurt timp şi estimăm un termen de livrare de 3 zile.” a mai declarat Andrei Crăcea, manager MarkeOnline.ro

Despre MarketOnline.ro
Cu o experienţă de 9 ani în comerţul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-şi consolideze poziţia pe piata online din România situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, Electrocasnice, dar şi o serie de alte categorii oferind servicii de top:

- Transportul gratuit la peste 25.000 produse
- Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele
- Dreptul de retur al produselor
- Discount-uri de 7 stele pentru clienţii fideli
 

 

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close