Antena 3 CNN Economic Companii 7 modele de pantofi care revin în tendințe în 2018

7 modele de pantofi care revin în tendințe în 2018

7 modele de pantofi care revin în tendințe în 2018
22 Iun 2018   •   17:11

În modă, fiecare sezon aduce cu sine o paletă largă de elemente și accesorii vestimentare, care variază de la gradul de noutate absolută, la abordări inedite și moderne ale clasicelor modele. Anumite trenduri se impun ca un must have al sezonului, indiferent că fac parte din prima categorie ori a doua, tendințe pe care dorim să ți le prezentăm în acest articol. Pentru vara anului 2018 atenția fashionistelor este acaparată de modele noi și îndrăznețe de pantofi dama, precum:

1.Pantofi din satin

În sezonul cald 2018 pantofii din materiale textile vor fi la mare căutare. Printre vedetele verii sunt pantofii din satin, care nu merg purtați zi de zi, ci în special la evenimentele elegante. Satinul este un material nobil, deși nu atât de practic pe cat ne-am dori, este unul foarte popular și adorat de fashioniste.

2.Pantofi cu ciorapi sau șosete

Cu siguranță în anii precedenți, la vederea acestor combinații, eram amuzate. Anul acesta pantofii cu ciorapi sau șosete sunt un trend major, pe care fashionistele l-au asaltat. Șosetele elastice sport în tonuri neon completează perfect eleganții pantofi de seara cu toc cui, accesorizați cu glitter și pietre. Șosetele de lână și cele de capron colorat sunt cei mai buni prieteni ai pantofilor cu curelușe.

3.Pantofi transparenți

Anul acesta podiumurile de modă au fost invadate de modele diverse de încălțăminte din materiale transparente. Se poartă pantofii total transparenți, care lasă la vedere întregul picior, dar și cei care au doar porțiuni transparente. Pantofii complet invizibili pe picior, ca și cum nu ar fi acolo deloc, au calitatea fascinanta de a face ca picioarele să pară foarte lungi. Le poți deduce prezența datorită vârfului sau călcâiului create dintr-o nuanță de contrast.

Cei cu inserții transparente (toc invizibil, curelușe transparente, inserții din silicon) sunt naturali și eleganți, potriviți pentru ocaziile speciale.

Pantofii transparenți cu siguranță nu vor lipsi în această vară din garderoba fashionistelor.

4.Pantofi în stil cowboy

Sezonul cald 2018 se transformă într-un rodeo de modă, cu noile modele de încălțări în trend inspirate din stilul cowboy, modele care au câștigat rapid popularitate în rândul femeilor. În alegerea unei astfel de perechi de încălțări, un factor esențial este culoarea. Pentru a fi complet în trend, uită de culorile tradiționale și mergi pe cele mai extravagante, precum rosu, albastru, verde ori snake print și franjuri. Se asortează minunat cu jeanși și cămăși.

5.Pantofi T-strap

Pantofi T-strap, datorită baretei/baratelor care susțin piciorul și conferă confort în timpul mersului, sunt ideali pentru ocaziile care care presupun mișcare sau chiar dans. Comozi și eleganți, pantofii T-strap pot fi purtați la birou, cu o fustă sau rochie simplă A-line ori cu o combinație de jeanși/ pantaloni și cămașă. Dacă vrei să pui în valoare și mai mult picioarele, alege să porți la acest pantofi niște dresuri colorate și o fustă dreaptă sau plisată.

6.Pantofi multicolori

Pentru 2018, renumiții designeri Fendi, Carolina Herrera și Bottega Veneta propun o paletă de culori surprinzător de diversificată, nuanțe calde și o asortare în ton. Sunt la modă pantofii în 3 culori intense, ce se integrează perfect în outfituri glam create din elemente vestimentare într-una dintre culorile regăsite și în modelul pantofului. Cu vârf ascuțit și tocul kitten sau masiv, pantofii multicolori încurajează ținute cu fuste sau rochii midi, cu pliuri sau vaporoase.

7.Pantofi cu toc kitten

Tocul kitten, pe cât de confortabil, pe atât de chic, revine anul acesta în atenția designerilor, însă în forme noi, reinventat în modele clasice, boeme sau elegante. Modelul propus de Erdem cu broderie florală debordează de feminitate, ceea ce îi face ideali pentru ținute elegante cu fuste midi sau rochii lungi. Pantofii albi Lacoste, cei negri Prada ori pantofii satinați creați de Stella McCartney sunt variante perfecte pentru outfituri elegante de zi, dar și pentru ținute business.

Ca o concluzie, tendințele modei pentru vara 2018 în materie de pantofi depășesc tiparul stilului clasic, multe dintre ele fiind neobișnuite și chiar ciudate, cu greu acceptate de femeile mai conservatoare, dar adorate de cele fashion addict. Dacă ești genul care ține cont de trenduri și își reînnoiește garderoba în fiecare sezon, atunci trebuie să ai aceste modele!

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close