x close

Fii alături de noi!

Acord istoric între Orange și Telekom. Cum vor fi afectați clienții

de 16 Feb 2016   •   16:26
Acord istoric între Orange și Telekom. Cum vor fi afectați clienții 8
Telekom, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile, şi Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă, au anunţat, prin două comunicate de presă, că au semnat la finele anului trecut două acorduri de network sharing prin care îşi oferă reciproc acces la reţele, confirmând astfel, pas cu pas,scrie zf.ro.

“Telekom Romania anunţă o etapă majoră a strategiei sale de broadband mobil, ca urmare a unui acord de roaming naţional încheiat cu Orange România. În baza acestui acord clienţii Telekom Romania vor putea utiliza reţeaua Orange 4G/4GĂ, beneficiind de acoperire extinsă şi calitate superioară pentru serviciile 4G şi 4G Plus”, conform datelor Telekom.

“Orange România anunţă semnarea unui contract cu Telekom Romania pentru acces la reţeaua sa fixă de bandă largă. Pe baza acestuia, Orange va completa portofoliul existent de servicii de voce şi internet mobil, televiziune prin satelit şi internet cu servicii fixe de internet de mare viteză şi televiziune, folosind reţeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania, şi va lansa în curând soluţii de comunicare convergente”, conform comunicatului Orange.


Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati