Antena 3 CNN Economic Companii Antena TV Group a devenit partener oficial Youtube

Antena TV Group a devenit partener oficial Youtube

Antena TV Group a devenit partener oficial Youtube
18 Sep 2013   •   16:18

Antena TV Group a semnat parteneriatul cu gigantul Google și astfel a devenit partener oficial de conținut pentru Youtube România.
"După lansarea cu succes a AntenaPlay, putem spune că acest parteneriat este al doilea moment de referință pentru Digital Antena TV Group în 2013", a declarat Gusti Roman, head of Digital Antena TV Group.

În ce constă parteneriatul? "În linii mari, partenerii oficiali au alte pârghii pentru a-și gestiona conținutul pe platforma youtube, atât cel din canalele oficiale, cât și cel urcat de utilizatori. Acest lucru este un mare avantaj pentru un producator de conținut atât de mare cum este Antena TV Group. Vom avea o echipă dedicată acestui nou proiect, care acum este în perioada de training", a adăugat Gusti Roman.

Cele două canale se completează reciproc deorece Antena Play conține feed-urile live ale tuturor televiziunilor Intact, emisiunile întregi și canale dedicate. Antena TV Group pe Youtube va avea conținut de tip știre cu potențial de viral. Acest parteneriat va permite reducerea pirateriei prin blocarea celor ce pun emisiunile grupului în formă integrală pe youtube.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close