x close

Fii alături de noi!

Cui poți vinde userul și parola de la job

de D.G.   •   11 Feb 2016   •   14:25
Cui poți vinde userul și parola de la job 817
foto: pixabay.com
Daca vrei sa afli secretele unei firme, cel mai simplu este convingi un angajat sa-ti dea userul si parola. Hackerii stiu asta si targeteaza adesea salariatii. Acum, baietii rai sunt dispusi sa ofere 20.000 de euro pentru userul si parola de logare a unui angajat de la Apple Irlanda, scrie yoda.ro.

Oferta a fost facuta de hackeri necunoscuti. Mai multi angajati din localitatea Cork ai companiei au primit mailuri in care li se spune ca pot face bani daca dezvaluie parola, scrie TheHackerNews.

Un angajat anonim a spus ca aceasta situatie nu este deloc singurala. Se intampla adesea sa primeasca oferte de acest gen.

Un studiu facut de SANS anul trecut arata ca 71% din companii se tem de un atac din interior. O solutie ar fi pregatirea angajatilor pentru a face fata mai bine unor astfel de situatii.

poza

Actualitate

Cea mai puternica rugaciune a parintelui Arsenie Boca! Te dezleaga de orice

Această rugăciune este recomandat să se spună atunci când te simți încărcat de păcate, nemărturisiri, când ai foarte multe griji pe cap și când evenimentele negative din viața ta par a...

26 Iul 2016  •  14:38

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati