x close

Fii alături de noi!

Cui poți vinde userul și parola de la job

de D.G.   •   11 Feb 2016   •   14:25
Cui poți vinde userul și parola de la job 817
foto: pixabay.com
Daca vrei sa afli secretele unei firme, cel mai simplu este convingi un angajat sa-ti dea userul si parola. Hackerii stiu asta si targeteaza adesea salariatii. Acum, baietii rai sunt dispusi sa ofere 20.000 de euro pentru userul si parola de logare a unui angajat de la Apple Irlanda, scrie yoda.ro.

Oferta a fost facuta de hackeri necunoscuti. Mai multi angajati din localitatea Cork ai companiei au primit mailuri in care li se spune ca pot face bani daca dezvaluie parola, scrie TheHackerNews.

Un angajat anonim a spus ca aceasta situatie nu este deloc singurala. Se intampla adesea sa primeasca oferte de acest gen.

Un studiu facut de SANS anul trecut arata ca 71% din companii se tem de un atac din interior. O solutie ar fi pregatirea angajatilor pentru a face fata mai bine unor astfel de situatii.

poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati