x close

Fii alături de noi!

Google, Facebook şi Microsoft se vor alia şi vor susţine Apple în lupta contra FBI

de 04 Mar 2016   •   09:57
Google, Facebook şi Microsoft se vor alia şi vor susţine Apple în lupta contra FBI 8
Companiile care deţin Google, Facebook şi Microsoft , precum şi alte zece companii de internet, vor înainta un document legal comun prin care îi vor cere unui judecător să sprijine Apple Inc în bătălia privind securitatea datelor pe care o duce cu guvernul american, susţin surse pentru Huffington Post.

Aceasta este o ocazie rară de uniune şi sprijin pentru producătorul iPhone din partea unor companii rivale în multe zone şi arată amploarea opoziţiei din Silicon Valley faţă de cererile de decriptare ale guvernului. 

Grupul va înainta ceea ce se numeşte "amicus curiae" - o formă de comentariu din partea unor grupuri terţe în cazuri complexe - judecătorului federal Sheri Pym, din California. Aceasta urmează să dea un verdict la apelul înaintat de Apple în privinţa sentinţei prin care este obligată să creeze un program de deblocare a unui iPhone asociat masacrului din San Bernardino, de anul trecut. 

Mozilla, Evernote, Snapchat, WhatsApp, Pintrest şi Dropbox au anunţat de asemenea că se vor alătura demersului. 
poza

Actualitate

Avertizare cod portocaliu și cod galben de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben și cod portocaliu de furtuni și grindină, după cum urmează: COD GALBEN Între orele : 17:00 și 18:00 În zona :...

30 Mai 2016  •  17:04

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati