x close

Fii alături de noi!

Google, Facebook şi Microsoft se vor alia şi vor susţine Apple în lupta contra FBI

de 04 Mar 2016   •   09:57
Google, Facebook şi Microsoft se vor alia şi vor susţine Apple în lupta contra FBI 8
Companiile care deţin Google, Facebook şi Microsoft , precum şi alte zece companii de internet, vor înainta un document legal comun prin care îi vor cere unui judecător să sprijine Apple Inc în bătălia privind securitatea datelor pe care o duce cu guvernul american, susţin surse pentru Huffington Post.

Aceasta este o ocazie rară de uniune şi sprijin pentru producătorul iPhone din partea unor companii rivale în multe zone şi arată amploarea opoziţiei din Silicon Valley faţă de cererile de decriptare ale guvernului. 

Grupul va înainta ceea ce se numeşte "amicus curiae" - o formă de comentariu din partea unor grupuri terţe în cazuri complexe - judecătorului federal Sheri Pym, din California. Aceasta urmează să dea un verdict la apelul înaintat de Apple în privinţa sentinţei prin care este obligată să creeze un program de deblocare a unui iPhone asociat masacrului din San Bernardino, de anul trecut. 

Mozilla, Evernote, Snapchat, WhatsApp, Pintrest şi Dropbox au anunţat de asemenea că se vor alătura demersului. 
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati