Antena 3 CNN Economic Companii (P) Cele mai frumoase rochiţe pentru petreceri

(P) Cele mai frumoase rochiţe pentru petreceri

(P) Cele mai frumoase rochiţe pentru petreceri
25 Noi 2015   •   16:04

Sarbatorile de iarna se apropie si visezi la tinuta perfecta pe care sa o alegi pentru petrecerea de Craciun organizata de firma sau pentru petrecere din seara de revelion? Cum ar fi sa poti gasi intr-un singur loc cea mai variata oferta de rochii de seara precum si posibilitatea de a iti crea propriile modele si de a iti realiza rochia aleasa pe comanda, special pentru tine, pe masurile tale?

Calin Events ti-a pregatit numeroase modele de rochii de ocazie realizate din materiale de cea mai buna calitate precum catifea, tulle matasos, broderii realizate manual, dantela chantilly si multe altele pe care le poti decoperii chiar tu la noul salon de pe Str Titu Maioescu, nr 1 A.

Si pentru ca este luna cadourilor Calin Events iti ofera o reducere de 25 % in perioada 25 noiembrie – 22 decembrie.

Ca sa te convingi intra acum pe site-ul Calin Events sau pe pagina noastra de facebook si descopera colectiile de rochii de ocazie si pentru petreceri. Fie ca esti adepta tinutelor comode si iti doresti o rochita in care sa te simti extraordinar toata seara, fie ca iti doresti o rochie mulata cu care vei atrage privirile celor din jur, Calin Events iti pune la dispozitie o colectie de rochii de ocazie in care vei gasi modele potrivite pentru petrecerile organizate de sarbatorile de iarna sau pentru un eveniment la care trebuie sa participi in perioada urmatoare. De la rochite scurte , sexy, distractive pana la rochii lungi, elegante, din lycra de matase si dantela realizata manual vei gasi o rochie care sa fie exact ce cauti . Iar pentru cele mai noi modele, realizate special pentru petrecerile din aceasta iarna conform ultimelor tendinte, te asteptam in showroom-ul nostru. Te poti programa foarte simplu cu un telefon la 0730403275 sau 0730403276 . Te asteptam cu drag!

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close