Antena 3 CNN Economic Companii (P) MarketOnline.ro: De Crăciun darurile vin din online!

(P) MarketOnline.ro: De Crăciun darurile vin din online!

(P) MarketOnline.ro: De Crăciun darurile vin din online!
16 Dec 2015   •   15:15
MarketOnline.ro lansează pentru clienţii săi campania de sărbători “Şi tu poţi fi Moş Crăciun”. Utilizatorii online sunt invitaţi să aleagă pentru cei dragi cadouri inspirate din oferta cu mii de produse ce beneficiază de discount-uri de până la 50% şi în acelaşi timp să se implice într-o cauza nobilă, cea de a ajuta copiii de la asociaţia SOS Satele Copiilor România.

“Şi tu poţi fi Moş Crăciun” este o campanie prin care MarketOnline şi-a propus ca de sărbători să le ofere clienţilor săi cele mai bune preţuri şi să direcţioneze o parte din încasări către asociaţia SOS Satele Copiilor din România.

Pentru că sărbătoarea Crăciunului înseamnă în primul rând bunătate, în acest an MarketOnline a ales să se implice într-o campanie socială prin care le va oferi copiilor nevoiaşi, alături de clienţii săi, un Crăciun de poveste.

În acest an ne-am gândit ca alături de clienţii noştri să fim Moş Crăciun pentru copiii de la SOS Satele Copiilor şi să le dăruim acestora o sărbătoare a Crăciunului aşa cum se cuvine. Pentru a le putea oferi micuţilor un Crăciun de poveste, am implicat şi clienţii MarketOnline care, fără să plătească nimic în plus, participă la campania socială prin simplul fapt că au ales să cumpere de pe site-ul nostru. O parte din încasările acumulate în perioada campaniei va merge către asociaţia SOS Satele Copiilor România, pe care o vom sprijini cu tot ceea ce este necesar pentru a avea sărbători frumoase.” declara Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro

Pe pagina facebook a magazinului online, într-un album special, se regăsesc scrisorile a 42 de copii care i-au scris Moşului. Clienţii şi comunitatea de pe facebook a MarketOnline pot alege una sau mai multe scrisori, devenind astfel Moş Crăciun pentru unul din copiii care au dorinţe modeste, dar care cu siguranţă le vor readuce zâmbetul pe buze.

Vizitatorii site-ului MarketOnline.ro vor putea cumpără până pe 23 Decembrie: produse de gaming de la 39 ron, produse de ingrijire personală de la 29 ron, smartphone-uri de la 230 ron, televizoare de la 459 ron, laptop-uri de la 999 ron şi multe alte produse cu preţuri tentante.

“De la an la an numărul românilor care aleg să cumpere online creşte, de aceea de Crăciun, una dintre cele mai importante sărbători ale anului, când ştim cât de preţios este timpul, venim în întâmpinarea lor cu o oferta variată de produse la preţuri atractive, dar şi cu livrarea rapidă a comenzilor. Clienţii noştri sunt aşteptaţi pe pagina campaniei să aleagă din cele mai inspirate idei de cadouri pentru cei dragi sau chiar pentru ei.” a mai declarat Andrei Crăcea, manager MarketOnline.ro.


Despre MarketOnline.ro
Cu o experienţă de 9 ani în comerţul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-şi consolideze poziţia pe piaţă online din România situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT & C, Electrocasnice, dar şi o serie de alte categorii oferind servicii de top:

- Transportul gratuit la peste 20.000 produse
- Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele
- Dreptul de retur al produselor
- Discount-uri de 7 stele pentru clienţii fideli


Despre SOS Satele Copiilor România
SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în anul 1990. Asociaţia implementează 3 programe la nivel naţional în Bucureşti, Sibiu şi Bacău, oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii) şi servicii educaţionale (Tabăra de Vara, Proiecte Educaţionale).

Misiunea SOS Satele Copiilor România este aceea de favoriza educaţia copiilor într-un mediu familial propice dezvoltării sănătoase şi armonioase. În satele SOS, cei mici sunt încredinţaţi unei mame SOS, care are în grijă câte 5-7 copii, de a căror educaţie, îngrijire şi evoluţie se ocupă îndeaproape. De aproape 25 de ani, organizaţia luptă să schimbe viitorul copiilor din România, prin programe de consiliere şi sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologic. În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România şi peste 15000 de copii au interacţionat cu unul dintre programele SOS.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close