Antena 3 CNN Economic Companii (P) Noua colecţie Gentlemen’s Corner: Moda masculină care păstrează o linie clasică impecabilă, adaptată cu eleganţă şi rafinament tendinţelor moderne

(P) Noua colecţie Gentlemen’s Corner: Moda masculină care păstrează o linie clasică impecabilă, adaptată cu eleganţă şi rafinament tendinţelor moderne

(P) Noua colecţie Gentlemen’s Corner: Moda masculină care păstrează o linie clasică impecabilă, adaptată cu eleganţă şi rafinament tendinţelor moderne
04 Mai 2015   •   09:54

Eleganta este un atribut care nu ar trebui sa lipseasca din tinutele oricarui gentlemen care se respecta. Tocmai de aceea brandul Gentlemen’s Corner a fost special creat pentru a satisface cele mai rafinate cerinte, imbinand linia clasica ce nu se demodeaza niciodata, cu tendintele moderne in materie de moda. Extrem de important, tinutele noastre, care nu au facut niciodata rabat de la calitate, au avut intotdeauna parte un pret corect.

Tinutele Gentlemen’s Corner sunt produse in Romania si va propun un pachet complet pentru a asigura oricarui barbat o prezenta impecabila. Toate produsele Gentlemen’s Corner folosesc materiale de cea mai buna calitate si au o croiala impecabila, bine definita in timp. De asemenea, oferta noastra cuprinde o gama coloristica rafinata, cat si o multitudine de accesorii care se integreaza perfect unui tinute de top.

Toate aceste elemente sunt scoase cel mai bine in evidenta in noua colectie primavara – vara pe care Gentlemen’s Corner o propune, in premiera, publicului din Romania. Desi nu abdica deloc de la linia clasica ce a impus brandul Gentlemen’s Corner in topul produselor de lux autohtone, noile modele aduc elemente de design originale, ce le plaseaza in topul tinutelor moderne din moda masculina. Acest lucru este scos in evidenta atat in cazul tinutelor de gala si ceremonie, cat si atunci cand vine vorba de tinute casual sau de business, camasi pentru toate ocaziile, sau elemente de accesorizare. Toate aceste noi produse sunt scoase acum la vanzare la preturi speciale, raportul calitate – pret fiind intotdeauna la Gentlemen’s Corner in avantajul clientilor nostri.



Orice colectie de lux are ca punct de reper tinuta de ceremonie. Noua colectie Gentlemen’s Corner reinventeaza modele de smoking slim fit, ce se afla in topul tendintelor actuale din moda masculina. Noile modele Hamilton, Pure Black, Nobility sau Richmond duc rafinamentul la un nivel mult mai inalt ca pana acum. Acest lucru se datoreaza unei croieli ce respecta toate cerintele unei linii clasice, scotand insa in evidenta elemente de modernitate ce transforma aceste tinute in niste produse de top pentru tendinta modei din 2015.

Acelasi lucru poate fi urmarit si in cazul costumelor business din noua colectie Gentlemen’s Corner, care scot in evidenta detaliile unei tinute rafinate. Fie ca vorbim de butoniere ale manecilor in contrast sau de butoniere in rever in contrast, sacourile din aceasta categorie sunt astfel croite incat pot face fata exigentelor oricarei ocazii in care sunt folosite. Nu in ultimul rand, noua oferta de sacouri si pantaloni poate fi aleasa intr-o gama variata de culori, astfel incat tinuta aleasa se poate accesoriza cu o paleta bogata de obiecte vestimentare.



Camasile pentru barbati din noua colectie Gentlemen’s Corner aduc si ele o croiala perfect adaptata noilor tendinte. Cu guler deschis sau cu guler clasic englezesc, avand diferite tipuri de mansete cu unul sau mai multi nasturi, ele se integreaza perfect cu tinutele de ceremonie sau business disponibile in oferta Gentlemen’s Corner. Si aici gama de modele este variata, putand descoperi in noua colectie de la camasile albe, clasice, pana la camasile mov ori grena, cu dungi sau cu carouri.

Toate aceste modele din noua colectie Gentlemen’s Corner sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Fie ca este vorba de lana 100% Vitale Barberis Canonico, Cerruti sau Guabello, fie ca vorbim de bumbac sau mohair, in noua colectie absolut toate modelele beneficiaza de materiale deosebit de rafinate, care se incadreaza in cele mai exigente cerinte ale publicului nostru.


Accesoriile reprezinta intotdeauna un aspect extrem de important pentru reusita unei tinute. Tocmai de aceea, Gentlemen’s Corner a pregatit pentru noua colectie o gama variata de cravate, papioane sau batiste ce sunt pregatite sa puna in evidenta orice tip de costum. De asemenea, portofoliul nostru in materie de accesorii de lux este unul extreme de bogat, putand sa va oferim de la curele si pantofi de cea mai buna calitate, pana la stilouri, brichete, serviete ori umbrele potrivite pentru orice tip de ocazie. Toate aceste produse sunt de cea mai buna calitate si va sunt oferite de Gentlemen’s Corner la un pret corect.

Farmecul noii colectii Gentlemen’s Corner poate fi savurat cel mai bine intr-un cadru intim, special adaptat unei experiente de neuitat. Va invitam asadar sa ne vizitati la Gentlemen's Corner Flagship Store, din bd. Dacia nr. 119, pentru a intra in lumea exclusivista a rafinamentului si bunului gust. Aici veti gasi intotdeauna un croitor special pregatit sa se ocupe de dumneavoastra, fiind gata sa va ofere consiliere de specialitate. De aici puteti sa alegeti direct costumul care vi se potriveste, sau cel mai sigur, putem sa executam costume la comanda din cele mai bune tesaturi din lume.

Noua colectie poate fi vizualizata pe site-ul nostru, www.gentlemenscorner.ro, avand posibilitatea sa si comandati direct din magazinul nostru online. Aici veti gasi toata gama de produse Gentlemen’s Corner, fie ca vorbim de tinute de gala, costume business, camasi sau accesorii. Oricare din noile modele poate fi executat la comanda, fiind de asemenea pregatiti mereu sa va oferim consiliere de specialitate. Deviza noastra ramane si in acest an aceeasi cu care am reusit sa ne impunem la varful pietei de profil din Romania: Gentlemen’s Corner, eleganta si rafinament la un pret corect!

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close