Antena 3 CNN Economic Companii (P) Servicii de curățenie profesionale cu beneficii reale

(P) Servicii de curățenie profesionale cu beneficii reale

(P) Servicii de curățenie profesionale cu beneficii reale
11 Dec 2015   •   12:34

Dacă ai un spaţiu de curăţat şi vrei să apelezi la o firmă care se ocupă cu asta, trebuie să te asiguri mai întâi că serviciile sunt complete, realizate corect şi de o echipă de încredere. Royal Clean oferă servicii de curăţenie pentru spaţii mici şi mari, de la garsoniere şi apartamente la sedii de firme sau bănci, săli de sport, restaurante sau chiar cabinete medicale.

Royal Clean oferă posibilitatea unei colaborări pe termen lung, punând la dispoziţie servicii pe bază de abonament şi luându-şi angajamentul că veţi fi vizitaţi mereu de aceleaşi persoane. Odată ce încrederea este câştigată, demonstrarea profesionalismului nu este o problemă.

Formată dintr-o echipă tânără şi de încredere, Royal Clean oferă discreţie, siguranţă şi profesionalism. Serviciile oferite de noi vin întotdeauna la pachet cu o garanţie pentru bunurile din spaţiul curăţat şi cu promisiunea discreţiei. Printr-o clauză de confidenţialitate semnată de toţi membrii echipei noastre, noi promitem să facem doar ce ştim mai bine: curăţenie! Ne vor ajuta produsele de înaltă calitate folosite de noi şi experienţa echipei!

Pentru a înţelege pe larg profilul firmei noastre de curăţenie, ne poţi vizita online pe www.royal-clean.ro, sau ne poţi suna direct la numărul 0726.05.05.05. Te aşteptăm!

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close