Antena 3 CNN Economic Companii (P) Sky Group a devenit UNICUL distribuitor Pantum in Romania

(P) Sky Group a devenit UNICUL distribuitor Pantum in Romania

(P) Sky Group a devenit UNICUL distribuitor Pantum in Romania
28 Mar 2018   •   08:45

Intr-o lume dependenta de tehnologie devine extrem de important sa poti beneficia de echipamente upgradate in timp real la cele mai noi inovatii din domeniu. Aceasta a reprezentat si deviza Sky Group in cei 14 ani de cand suntem pe piata romaneasca. Pentru a oferi partenerilor nostri produse competitive la nivel international si actualizate celor mai noi cerinte, am dezvoltat parteneriate unice pe piata consumabilelor din Romania. Asa s-a nascut asocierea Sky Group cu celebrul brand de top international Pantum, compania noastra devenind UNICUL distribuitor PANTUM in Romania. Asadar, din acest an, toti clientii nostri vor beneficia de avantajele acestei colaborari unice pentru piata din Romania. Pe langa fiabilitate, calitatea exceptionala a produselor oferite si raportul calitate - pret , in acest an va vom propune si o serie de campanii care va vor aduce mai aproape, cea mai NOUA tehnologie in domeniu pe plan mondial

Forta PANTUM

In domeniul consumabilelor, Pantum a devenit in ultima perioada principala forta in piata, datorita planului indraznet de expansiune tehnologica si a achizitiilor facute. Astfel, clientii romani trebuie sa stie ca grupul chinez PANTUM, tocmai a cumparat tehnologia Lexmark, un brand legendar in domeniu, diversificandu-si astfel gama de produse si fiabilitatea acestora.

Practic, produsele PANTUM raspund acum celor mai mari exigente in piata, fiind totodata si un reper in raportul calitate - pret oferit clientilor.

Parteneriatul Sky Group - Pantum

Asocierea brandului Sky Group cu Pantum a ajuns deja la un nivel extrem de avansat, avand in vedere faptul ca o aplicatie de gestionare si monitorizarea a parcului de imprimante a fost recunoscuta oficial de grupul asiatic. Astfel, toate echipamentele PANTUM livrate de Sky Group au incorporate GRATUIT aplicatia MPS (Manage Print Service) prin care se pot monitoriza in timp real toti parametrii de care un utilizator are nevoie, permitand totodata oprimizarea costurilor.

Programe si echipamente GRATUITE pentru utilizatori

Avand in vedere recenta achizitie a tehnologiei Lexmark si faptul ca Sky Group este UNICUL distribuitor Pantum in Romania, in vara se va lansa o noua gama de echipamente Pantum by Lexmark. Acestea reprezinta o oportunitate pentru clienti, avand in vedere ca in perioada de prelansare si lansare vom derula o serie de programe GRATUITE adresate atat distribuitorilor, cat si enduserilor privati sau autoritatilor publice. Toti cei care vor participa la programele Sky Group vor beneficia de echipamente GRATUITE Pantum si se vor familiariza cu cele mai noi tehnologii din domeniul printului la nivel mondial.

PROTECTIE MAXIMA pentru clientii cu volume mari

Asa cum ne-am obisnuit clientii fideli, anuntam de pe acum faptul ca toti distribuitorii vor putea profita de cele mai noi inovatii in domeniu, prin asocierea Sky Group - Pantum. Mai mult de atat , pentru acestia a fost dezvoltat un program special ,unde in cazul conturilor mari, se poate realiza o linie de cartuse unice, atribuite unui distribuitor , acesta beneficiind de o exclusivitate totala pe reteaua proprie de clienti. Toti distribuitorii Sky Group vor putea beneficia in exclusivitate pentru piata din Romania, de acest program unic.

Gama de produse

Sky Group acopera toata plaja necesitatilor pietei de print din Romania, de la produse OEM sau echivalente cu originalul, pana la servicii de monitorizare si optimizare costuri.

In ceea ce priveste gama de echipamente Pantum, aceasta dispune de o mare varietate de produse adaptate cerintelor pietei: imprimante laser monocrom ce indeplinesc diferite functii (copiere, imprimare mobila, wi-fi, retea, etc), echipamente color ce vor fi lansate in luna iulie-august pe linia Pantum by Lexmark, echipamente multifunctionale ce raspund oricarei exigente.

Pentru detalii si informatii suplimentare despre cum puteti deveni distribuitori sau utilizatori ai gamei Pantum ne puteti contacta aici http://www.skygroup.ro/contact/ si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/PantumRomania/

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close