Antena 3 CNN Economic Companii Probleme mari pentru Renault, după anunțarea unei anchete în Franța privind emisiile poluante ale motoarelor. Acțiunile au căzut pe bursă!

Probleme mari pentru Renault, după anunțarea unei anchete în Franța privind emisiile poluante ale motoarelor. Acțiunile au căzut pe bursă!

Probleme mari pentru Renault, după anunțarea unei anchete în Franța privind emisiile poluante ale motoarelor. Acțiunile au căzut pe bursă!
Sursa foto: Foto: renault
13 Ian 2017   •   13:17

Parchetul din Paris a lansat o anchetă judiciară pentru posibilă înşelăciune în legătură cu emisiile poluante ale motoarelor diesel folosite de Renault, a indicat vineri o sursă de pe lângă biroul procurorului, informează presa internațională, citată de Agerpres.

Trei judecători de instrucţie au început de joi ancheta cu privire la dispozitivele utilizate de constructorul francez pentru controlul emisiilor.

În urma scandalului similar în care a fost implicat grupul Volkswagen, o comisie de experţi independenţi a constatat importante depăşiri ale nivelului declarat de poluare la o serie de vehicule diesel vândute în Franţa de mai mulţi constructori, inclusiv Renault, aminteşte France Presse.

După aflarea informaţiei, acţiunile Renault au scăzut, vineri dimineaţa, cu 4%, cel mai slab nivel din ultima lună, menţionează Reuters.

×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close