x close

Fii alături de noi!

Un vicepreședinte al gigantului Facebook a fost arestat în Brazilia. Care sunt acuzațiile

de G.S.   •   01 Mar 2016   •   22:07
Un vicepreședinte al gigantului Facebook a fost arestat în Brazilia. Care sunt acuzațiile 416
Foto: pixabay.com
Poliția din Brazilia a arestat un vicepreședinte al companiei Faceobok, responsabil de afacerile în America Latină, după ce compania a refuzat să coopereze într-o anchetă legată de trafic de droguri, scrie Financial Times.

Astfel, companiile IT din Statele Unite intră într-un nou episod tensionat cu agențiile de securitate, după ce Apple a avut porția sa de probleme cu FBI.

Oficialul arestat, Diego Dzodan, este ținut în Sao Paulo pentru audieri, după ce Facebook a ignorat acte judiciare prin care Poliția a cerut acces la conversațiile de WhatssApp ale unor suspecți de trafic de droguri.

Facebook și WhatssApp au reacționat cu mâhnire, subliniined că serviciul nu stochează mesajele utilizatorilor și nici nu există posibilitatea de interceptare a mesajelor.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati