Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air lansează zboruri spre Viena!

Wizz Air lansează zboruri spre Viena!

Wizz Air lansează zboruri spre Viena!
22 Feb 2018   •   13:25

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă expansiune și crearea de locuri de muncă pentru baza din Cluj. O aeronavă suplimentară Airbus A320 se va alătura flotei locale, ceea ce va face ca numărul total să ajungă la șapte aparate de zbor, precum și lansarea a noi rute spre Viena în Austria și Lyon în Franța.

Noua aeronavă va susține, de asemenea, suplimentarea mai multor zboruri săptămânale pe ruta internă spre București, dar și pe alte șase destinații internaționale de la Cluj spre Marea Britanie, Italia, Germania, Franța și Spania, ca parte a orarului de iarnă WIZZ 2018. Biletele pentru toate aceste noi zboruri se află deja la vânzare la prețuri promoționale.

Din 2007, Wizz Air continuă să investească în rețeaua sa în permanentă creștere de pe Aeroportul Internațional din Cluj și caută de fiecare dată să aducă și mai multe oportunități de călătorie la preț redus pentru pasagerii săi.  Vorbind în cadrul unei conferințe de presă la Cluj, Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications a declarat: „Astăzi anunțăm o nouă investiție la baza din Cluj, prin alocarea celei de-a șaptea aeronave în noiembrie 2018, care va crea noi locuri de muncă la Wizz Air și va stimula industriile de aviație și de turism locale. În plus, rețeaua WIZZ de la Cluj se va diversifica prin deschiderea a două noi rute mult așteptate spre Lyon și Viena, precum și creșteri de frecvențe pe unele dintre cele mai populare rute. Suntem încântați să continuăm creșterea și în acest an, de altfel 2018 va fi unul în care WIZZ se va extinde în toată țara, cu patru noi aeronave ce se vor alătura flotei din România și cu 18 noi rute ce vor începe. Întreaga echipă WIZZ abia așteaptă să îi întâmpine pe pasageri la bord aeronavelor WIZZ.”

Cu aceaşi ocazie, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo a precizat: „Astăzi este o zi importantă pentru evoluția Aeroportului Internațional Cluj, dar si pentru întreaga regiune a Transilvaniei. Alocarea celei de-a 7-a aeronave și creșterea conectivității cu noi orașe europene, subliniază încă o dată angajamentul companiei aeriene Wizz Air care continuă să investească aici pe termen lung și implicit sprijină dezvoltarea economică a întregii regiuni. Strategiile de marketing folosite și eforturile de promovare ale aeroportului din ultimii ani au fost canalizate în direcția corectă, determinând creșteri importante de trafic și aducând avantaje întregii comunități. Extinderea rețelei de rute rămâne în continuare o permanentă preocupare a managementului aeroportuar pentru a facilita legături aeriene şi opţiuni de călătorie convenabile către cât mai multe destinații.”

În 2018, WIZZ oferă în total 8,9 milioane de locuri la vânzare de pe cele zece aeroporturi din România, către 147 rute din 21 țări, cu 18 noi rute ce se vor deschide anul acesta și cu 25 de aeronave alocate, inclusiv 7 Airbus A321 noi ultra eficiente. Echipajul local numără mai mult de 900 de membri.

×
Subiecte în articol: Wizz Air Viena
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close