Antena 3 CNN Economic Apel fără precedent lansat de Academia Română: "Pactul pentru Fiscalitate - Pactul pentru România. Fiscalitatea nu trebuie să aibă culoare politică"

Apel fără precedent lansat de Academia Română: "Pactul pentru Fiscalitate - Pactul pentru România. Fiscalitatea nu trebuie să aibă culoare politică"

Apel fără precedent lansat de Academia Română: "Pactul pentru Fiscalitate - Pactul pentru România. Fiscalitatea nu trebuie să aibă culoare politică"
Sursa foto: Foto: petitieonline.com/pactfiscal
22 Iun 2015   •   10:30
Academia Romana a lansat astazi un apel fără precedent. Impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si mediul de afaceri, academicienii le cer romanilor sa semneze petitia "Pactul pentru Fiscalitate - Pactul pentru România. Fiscalitatea nu trebuie să aibă culoare politică".

Românii sunt invitaţi să susţină acest demers şi să semneze petiţia la pe adresa www.petitieonline.com/pactfiscal
 
Initiatorii Pactului pentru Fiscalitate susţin ca fără o legislaţie fiscală coerentă şi previzbilă, România nu are şanse reale să prospere. Dezvoltarea ţării depinde, în primul rând, de revitalizarea şi eficientizarea politicilor, sistemelor şi strategiilor educaţionale, academice, de sănătate şi demografice. În acest context insa, un cadru fiscal previzibil, care să nu împovăreze ci să stimuleze mediul de afaceri devine esenţial.

Pactul pentru Fiscalitate prin care initiatorii au ajuns la acest consens a fost semnat în cadrul unui eveniment desfăşurat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

 
Mai multe informaţii despre petiţie, dar şi despre principiile Pactului pentru Fiscalitate puteţi afla accesând pagina de internet www.pactfiscal.ro

Sunt invitaţi să adere şi să semneze petiţia atât cetăţenii României, în calitatea lor de contribuabili, cât şi reprezentanţi ai instituţiilor statului, ai partidelor politice, ai organizaţiilor sindicale, patronale sau non-guvernamentale şi ai mediului de afaceri.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close