Antena 3 CNN Economic eMAG – 10 reduceri fabuloase. Ultimele ore de oferte din Săptămâna electrocasnicelor

eMAG – 10 reduceri fabuloase. Ultimele ore de oferte din Săptămâna electrocasnicelor

eMAG – 10 reduceri fabuloase. Ultimele ore de oferte din Săptămâna electrocasnicelor
24 Apr 2017   •   15:00
eMAG desfasoara astazi ultima zi din campania Saptamana electrocasnicelor, in cadrul careia mii de produse au preturi mult reduse.
 
Reducerile eMAG la electrocasncie ajung astazi si la peste 60%. In cadrul campaniei de reduceri eMAG sunt incluse aparate frigorifice, masini de spalat, aragaze, aspiratoare, masini de spalat vase, dar si electrocasnice mici precum robotii de bucatarie sau espressoarele.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la electrocasnice si am ales 10 produse care au reduceri de pret substantiale:
 

eMAG reduceri combine frigorifice

 
1. O combina frigorifica Arctic ANK326B+, cu capacitatea de 295 de litri, clasa A+, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice. Combina frigorifica ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Totodata, ea avertizeaza sonor in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, puteti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri masini de spalat rufe

 
2. Un alt produs electrocasnic la reducere este masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, de 60 cm, are are un pret mai mic cu 43% decat de obicei. In interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul este o curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. In plus, acum puteti spala la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, cu tehnologia Eco Bubble™. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
3. Un pachet promotional care ne-a atras atentia este cel alcatuit din cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display si grill, cu capacitatea de 69 de litri, clasa A de eficienta energetica, din inox, si plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, sticla neagra. Controlul cuptorului este mecanic, iar afisajul digital. Cuptorul are si timer, geam de protectie, iluminare interioasa, 4 functii, gratar combi, tava pentru coacere, o tava adanca si o tava ProCook de tip fagure. Pretul pachetului promotional este redus astazi cu 480 de lei si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
4. In ceea ce priveste aragazele incluse in campania de reduceri eMAG electrocasnice, recomandarea noastra este un aragaz Arctic UAM4S, produs chiar aici, in Romania. Aragazul pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, de 50 de cm, are o reducere de 34%. Acesta este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem va ajuta sa evitati scurgerile de gaze si sa uitati de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare. In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si cu panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase

 
5. Campania de reduceri eMAG include si oferte foarte avantajoase la masini de spalat vase. De pilda, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm, are o reducere eMAG de 39%. Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. De acum puteti sa incarcati ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Masina are o capacitate de 13 seturi, 6 programe, control electronic si este complet incorporabila. Are si optiune de incarcare la jumatate, filtru pentru autocuratare, program rapid și program bio/eco. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aspiratoare

 
6. Cei care sunt in cautarea unui aspirator performant, dar ieftin, pot alege aspiratorul fara sac Electrolux Z9930EL, 850W, 1,5 litri, cu turbo perie, tub telescopic din metal si MicroFiltru. Aspiratorul are o reducere substantiala in cadrul campaniei de reduceri eMAG, de 52%. Aspiratorul AeroPerformer™ Cyclonic impresioneaza cu puterea sa de aspirare si manevrarea usoara datorita noii sale duze performante si a sistemului ciclonic de circulatie a aerului. Pe langa acestea se adauga designul intuitiv care ofera o experienta placuta atunci cand aspirati. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri espressoare

 
7. In cadrul campaniei de reduceri eMAG sunt incluse si espressoare. Un espressor automat Philips HD8652/59, 1 litru, 1400W, carafa cu sistem spumare automata a laptelui, rasnite 100% ceramice, are o reducere de 40%. e. Acum, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino e foarte usoara: puteti umple doua cesti in acelasi timp, multumita functiei 2x. De asemenea, vei avea un espresso sau un cappuccino preparat perfect, potrivit dorintelor personale, multumita butonului de selectare a concentratiei. Aceasta functie va permite sa alegeti rapid cantitatea de cafea care va fi macinata, pentru a obtine un espresso mai tare sau mai slab. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri roboti de bucatarie

 
8. Un alt aparat electrocasnic de mare ajutor in bucatarie este robotul bucatarie Star-Light Quisine QUI-905, 1000 W, cu un bol de 1,2 litri, variator viteza cu led, blender 1,5 litri si discuri din inox. Acest robot de bucatarie vine echipat cu o gama larga de accesorii, care va vor fi de cel mai mare ajutor atunci cand vreti sa gatiti retele preferate. Concentrati-va pe gust si savoare in timp ce Star-Light Quisine QUI-905 se ocupa cu usurinta de amestecarea, framantarea, felierea, razuirea, taierea normala sau juilienne a alimentelor. In cadrul campaniei de reduceri eMAG, robotul de bucatarie are o reducere de 37% si are un pret foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri epilatoare

 
9. Produsele de ingrijire personala sunt incluse si ele in campania de reduceri eMAG. De exemplu, un epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL2000 pentru fata si corp, cu 3 setari si LCD, beneficiaza de o reducere foarte mare in aceasta zi. Pretul sau este redus cu 61%. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG reduceri oale de bucatarie

 
10. Ultimul produs pe care vi-l recomandam este setul de 3 oale cu capac, Home Perfect, cu capace din sticla, din inox, care are o reducere de 65% si poate fi achizitionat la un pret foarte mic. Cele 3 oale au un design modern si sunt utile si practice in bucatarie. Au fund cu capsula Inductie. Setul contine: o oala de 14 cm diamentru, fara capac, 0.80 L, o oala cu 16 cm diametru, cu capac din sticla, 1.60L si o oala cu 18 cm diametru, cu capac din sticla, 2.10L. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close