Antena 3 CNN Economic eMAG anunta reduceri-surpriza! TOP 10 electrocasnice cu reduceri ce ajung la 48%

eMAG anunta reduceri-surpriza! TOP 10 electrocasnice cu reduceri ce ajung la 48%

eMAG anunta reduceri-surpriza! TOP 10 electrocasnice cu reduceri ce ajung la 48%
09 Mai 2017   •   16:03
eMAG a dat startul campaniei de reduceri eMAG „Saptamana electrocasnicelor”, in cadrul careia frigiderele, aragazele, plitele, cuptoarele, masinile de spalat rufe sau cele pentru spalat vase au reduceri substantiale.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
Aparatele electrocasnice incluse in campania de reduceri eMAG electrocasnice au preturile chiar si cu 48% mai mici in aceasta saptamana.
 
Am ales 10 dintre aparatele electrocasnice care au cele mai atractive oferte:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
1. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa de eficienta energetic A+, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 41%. Tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko va ofera o functie special creata pentru a va bucura din plin de gustul fructelor si al legumelorpreferate. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si al legumelor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Whirlpool

 
2. O alta combina frigorifica inclusa in campania de reduceri eMAG la electrocascnice este combina Whirlpool BLF 8001 OX. Are un volum de 339 de litri, face parte din clasa de eficienta energetica A+, are inaltimea de 188,5 cm si e fabricata din inox. In aceasta perioada are o reducere de 37%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Indesit

 
3. Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, clasa de eficienta energetica A+, are o reducere de 36%. Cu optiunea Eco Time nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune putand fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Slim Beko

 
4. O alta masina de spalat care ne-a atras atentia este masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, cu o capacitate de 6 kg si 1000 RPM. Aceasta masina de spalat are marele avanataj ca face parte dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna (clasa A++). Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Zanussi

 
5. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X electric, cu o capacitate de 60 de litri, 3 functii, cu grill, din clasa de eficienta energetica A, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 arzatoare pe Gaz, tot din inox, are un pret promotional scazut cu 480 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Beko

 
6. Plita incorporabila Beko HIMG64223SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, din inox, beneficiaza de o reducere de 48%. Aceasta plita permite aprinderea flacarii la arzatoare intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Arctic

 
7. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare si dispozitiv de siguranta, cu o inaltime de 50 cm, are o reducere de 37%. Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si cu panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri aragaze Electrolux

 
8. Un aragaz mixt Electrolux EKK52550OW, cu 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, aprindere integrata, grill, clasa A-10%, de 50 cm, are o reducere de 36% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice. Oferta este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase Whirlpool

 
9. Si masinile de spalat vase au reduceri substantiale in cadrul campaniei de reduceri eMAG „Saptamana electrocasnicelor”. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, clasa A+, 60 cm, are o reducere de 43%. Pretul produsului poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri masini de spalat vase Bosch

 
10. Ultimul aparat electrocasnic ce a intrat pe lista noastra de recomandari este masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU, cu 12 seturi, 5 programe, 3 functii speciale, din clasa de eficienta energetica A++ si inaltimea de 60 de cm. In cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice masina de spalat vase are o reducere de 34%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close