Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 electrocasnice de top sub 700 de lei

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de top sub 700 de lei

eMAG reduceri. 3 electrocasnice de top sub 700 de lei
16 Mar 2019   •   14:18

eMAG reduceri electrocasnice. Magazinul emag.ro a dat startul campaniei Saptamana electrocasnicelor, care vine cu oferte excelente la frigidere, aragazuri, masini de spalat rufe, precum si la electrocasnice mici.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit mai multe electrocasnice performante care au preturi foarte mici, de sub 700 de lei.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat rufe

1. O masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 47% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

De asemenea, masina de spalat rufe beneficiaza de un voucher de tip buy back de 100 de lei daca dati la schimb un aparat electrocasnic vechi atunci cand o achizitionati. Astfel, pretul este redus inca o data, cu 100 de lei.

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP va avea grija sa curete delicat orice tip de material. Cu ajutorul celor 15 programe puteti alege tipul potrivit de spalare, pentru a proteja tesaturile obiectelor vestimentare favorite, fie ca este vorba despre bumbac, lana sau in, amestecuri sintetice sau echipamente sportive.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat rufe Star-Light

Pe afisajul electronic LED puteti vizualiza temperatura de spalare a masinii dumneavoastra, numarul de rotatii pe minut (viteza de centrifugare), cat timp mai are masina de spalat, daca usa masinii este blocata sau nu, functiile auxiliare selectate si pozitia actuala in cadrul programului.

Datorita clasei energetice A++, masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP are un consum redus de energie electrica.

Este o masina de spalat de dimensiuni reduse, cu o constructie clasica, un design simplu si modern. Toate aceste aspecte o fac alegerea ideala pentru orice tip de incapere. Iar, pentru a veni in ajutorul familiei dumneavoastra, masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP este dotata cu un program special: Baby wash – prin care acorda o atentie sporita tesaturilor celor mici.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - frigidere

2. Frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

Daca la achizitionarea frigiderului oferiti la schimb un aparat electrocasnic vechi, atunci beneficiati si de un voucher de 100 de lei pe care il puteti folosi la cumpararea frigiderului.

Cu acest aparat frigorific veti spune adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.

eMAG reduceri electrocasnice – frigidere Star-Light

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta.

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragazuri Arctic

3. Aragazul Arctic AGM5500F, pe gaz, cu 4 arzatoare, functie Safety Plus, arzatoare cu eficienta ridicata, de 50 de cm, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

Functia Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Atat plita, cat si cuptorul sunt alimentate cu gaz. Capacul este din metal, iar aragazul vine cu accesorii precum o tava si un gratar.

Plita are 4 arzatoare, dintre care unul mare, unul mic si doua normale.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close