Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere spatioase sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere spatioase sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere spatioase sub 1.000 de lei
07 Sep 2018   •   08:31
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
Reducerile sunt foarte mari, multe aparate frigorifice putand fi cumparate cu doua treimi din pretul initial.
 
Am gasit si multe combine frigorifice care costa sub 1.000 de lei. Iata 3 dintre ele:
 

eMAG reduceri frigidere Heinner

 
1. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,7 cm, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina are un sistem de racire static, un consum anual de energie de 310 kWh si o autonomie fara curent de 15,8 ore.
 
Combina frigorifica are usi reversibile, nivelul zgomotului este de 42 dB, iar volumul net al frigiderului este de 205 de litri. Combina vine cu accesorii incluse precum suport pentru oua si tava pentru gheata. Frigiderul aer 3 rafturi din sticla si 4 rafturi pe usi.
 
Sistemul de dezghetare este automat.
 
Congelatorul are un volum net de 68 de litri, 3 compartimente si o capacitate de inghetare de 3 kg / 24 de ore.
 
Combina frigorifica mai are functii precum iluminare LED si termostat.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
2. Un frigider Gorenje RF4141ANW, cu un volum de 210 litri, inaltimea de 143 de cm, are o reducere de 11% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Sistemul de racire este static, iar consumul anual de energie este de 217 kWh. Consumul zilnic este de 0,59 kWh. Autonomia fara curent este de 15 ore.
 
Aparatul frigorific are usi reversibile si un nivel al zgomotului de 40 dB. De asemenea, beneficiaza de sistem de racire No Frost, atat pentru congelator, cat si pentru frigider. Are suport pentru oua si tava pentru gheata.
 
Frigiderul are un volum net de 166 de litri, 2 rafturi din sticla in interior si 3 pe usa. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat.
Congelatorul are un volum de 41 de litri, un compartiment și o capacitate de inghetare de 2 kg / 24 de ore.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
3. Combina frigorifica Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+, cu inaltimea de 181,4 cm, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.
 
CLASA ENERGETICA A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A.
 

eMAG reduceri frigidere la oferta

 
FAST FREEZE ZONE este un compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt.
 
RAFTURI SAFETY GLASS sunt rafturi fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ce ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.
 
GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.
 

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
USI REVERSIBILE - Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.
 
TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close